Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
Nová verze webu - 06. 03. 2007 12:05 Stránky 4000.cz jsme spustili ve zcela novém (věřím že lepším ) vzhledu, ale především se zcela novými funkcemi.
Nedělám si iluze, že by vše fungovalo jak má hned od počátku. Rád bych vás tedy požádal o spolupráci. Posílejte mi zprávy o problémech, na které narazíte. Může jít o nekorektně pracující funkce, chyby v překladech některých modulů apod.
Psát mi můžete zde do fóra, na email gondo - zavináč - 4000.cz, nepo poslat soukromou zprávu zde na webu. Pro psaní do fóra a posílání soukromých zpráv musíte být přihlášeni.

| | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Nová verze webu - 24. 02. 2009 12:39 2 roky utekly jako voda - chtělo by to zas nějaké vylepšení - např.ukládat fotky z akcí i bez komentářů, odkaz galerie a videa jsou nyní dtto...kdy se můžeme těšit? (jasný že je to strašně práce a času..)
Re:Nová verze webu - 24. 02. 2009 19:54 To ses mě mohla zeptat doma Co je to za úchylnou dobu?
Jasně, že je to moc práce a času je tak málo. Mám hodně nápadů, co vylepšit, jen se k tomu dostat. Především přechod na nové (bezpečnější) jádro redakčního systému. Nová a funkční fotogalerie. Vylepšení bezpečnosti - spam roboti už se dostanou i přes registrační proces včetně potvrzení mailem a posléze píší spamy do diskuzního fóra. Atd. atd.
Re:Nová verze webu - 25. 02. 2009 08:28 Jaké jádro? Co plánuješ?
Re:Nová verze webu - 26. 02. 2009 00:32 Pořád to bude Joomla, jen bych tam chtěl dát verzi 1.5. Bohužel to není jen o update, musí se sehnat všechny moduly tak, aby chodily s tou novou verzí. Bude to pakárna.