Jak na kameru na nohu, tzv. foot mount? - 26. 02. 2010 04:33Ahoj,
nemáte někdo zkušenost s umístěním kamery na nohu? Na kotník? Spíš asi birdmani, protože jinak mi to přijde jako trochu bezpředmětný pohled. ) Chtěl bych docílit cca tohoto: Požadavky jsou skromné, stabilita, odhoz, možnost standartního pohybu a přistání. Dík za každou radu, jak na to.
Re:Jak na kameru na nohu, tzv. foot mount? - 26. 02. 2010 16:16Tak jinak, kameru mám (GoPro HD), jde mi o samotné uchycení, jak jsem již zmínil, odhoz a stabilita jsou základní parametry.
| | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Análek
Uživatel ••••
Re:Jak na kameru na nohu, tzv. foot mount? - 28. 02. 2010 10:31Koukni se na tohle to by te melo uspokojit
Re:Jak na kameru na nohu, tzv. foot mount? - 28. 02. 2010 17:20No pokud jsi myslel Vue-Shoe, tak se na wingsuit moc nehodí, kvůli botičkám. Spíš bych uvítal nějaké rady na homemade, přecejen bych to rád pořídil levněji a kdyby to mohlo posloužit i na dýmovnici, bylo by to good. Ale díky za snahu pomoci!
hors
Uživatel ••••••
Re:Jak na kameru na nohu, tzv. foot mount? - 28. 02. 2010 22:53hmm. tak nevim, co bys vlastne chtel. proste si zmer, kam az saha boticka a udelej drzak...letali jsme s drzaky na dymovnice na obou nohach nekdy v r. 2002 a vlastne moc nerozumim tomu, proc by ten drzak na nohu musel mit nutne odhoz. ale treba to ma nejaky zvlastni duvod, ktery neznam. a jak to myslis s tou stabilitou?
Příspěvek editován: hors, v: 28. 02. 2010 22:55
Michal
Uživatel •••
Re:Jak na kameru na nohu, tzv. foot mount? - 28. 02. 2010 23:04Tak odhoz jsem chtěl, protože kdybych otevíral za plného letu, kontejner vpodstate takřka, nebo dokonce úplně sklouzne po nožním křídle. Ta rezerva není dostatečně velká na to, abych si mohl být jistý, že se mi nemůže třeba dostat šňůra do toho držáku atd... Prostě jsem v tomhle dost opatrnej, možná zbytečně, ale co kdyby. Stabilitou jsem myslel, aby nedocházelo k nějakým vibracím a podobně. Do diskuze jsem psal, protože sám nodokážu zahrnout všechny výhody, nevýhody, rizika atd., tak se prostě poohlížím po tipech, ze kterých snad ve finále bude nějaký výstup.
hors
Uživatel ••••••
Re:Jak na kameru na nohu, tzv. foot mount? - 28. 02. 2010 23:27myslim, ze "home made" je jediny mozny zpusob. ja jsem s kamerou na noze neletal,ale videl jsem to v italii..byl to 100% home made a fungovalo to. pokud se nejedna o base, neni duvod otvirat s otevrenym zadnim kridlem. zkus se zeptat rolfa brombacha. urcite ti poradi.<rolf.brombach@freenet.de>,
Michal
Uživatel •••
Re:Jak na kameru na nohu, tzv. foot mount? - 28. 02. 2010 23:43Dík za kontakt! Zkusím se dotázat. Jinak zatím se o base nejedná, ikdyž do budoucna na něj pravděpodobně dojde. Doufám. ) Vím že není důvod otevírat v plném letu, ale tak člověk občas něco zkusí... )
hors
Uživatel ••••••
Re:Jak na kameru na nohu, tzv. foot mount? - 28. 02. 2010 23:52jj, dotaz se. rolf je prijemnej chlapek a navic mimoradne povolanej. je to bm chief instructor. hlavne na sebe davej pozor, at jsi do soci fit base nema se seriozni olympijskou pripravou nic spolecneho