Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
kombineza z armyshopu - 18. 06. 2010 15:51 Zdravím, sem ještě žák, skáču jen stabilizace a uvažuju o nějaký kombinéze na skákání. Speciální kombinézy sou pro mě zatim moc drahý, ale našel sem tohle

http://www.bullarmyshop.cz/zbozi.asp?kod=1296

myslíte že by to šlo? Na ty začátky..

Příspěvek editován: Petr , v: 19. 06. 2010 09:55
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:kombineza z armyshopu - 18. 06. 2010 21:36 skacu v klasicke pracovni kombineze za 400,- a take mi to staci ;o) alespon toho clovek nelituje, kdyz vezme pristani polem, nebo skluzem po zadku ;o) nechal jem si velkou naprsni kapsu presit na stehno, abych pohodlne mohl uklidit uvolnovac a mel volne ruce a neresil kam s nim.

jestli se tomu chces venovat vic, tak bych asi koupil neco levneho a pak si pripadne nechat usit/koupit kombinezu. ted vyhodis penize za neco, co pak asi nebudes vyuzivat... ale zalezi kolik do toho chces investovat $$$ a jak casto skaces a jak dobre pristavas.
Re:kombineza z armyshopu - 19. 06. 2010 01:04 no moje přistání bejvaj tvrdší.. a co nějaký aerodynamický vlastnosti ve volnym pádu? Má na to nějakej vliv jestli máš na sobě montérky nebo special kombinezu ?

Příspěvek editován: Petr , v: 19. 06. 2010 01:05
Re:kombineza z armyshopu - 19. 06. 2010 21:26 Kolik měříš sokolíku ?
Re:kombineza z armyshopu - 19. 06. 2010 21:44 měřim asi 185 cm, proč? máš pro mě něco ?
Re:kombineza z armyshopu - 21. 06. 2010 00:02 Podívám se ale asi ne ,na výšku 170 bych asi něco našel ale na 185 - do toho se už nevejdeš změřím to a dám ti echo
Re:kombineza z armyshopu - 21. 06. 2010 08:13 Vydrž ještě pár skoků bez kombinézy a až budeš vědět jaké disciplíně se chceš věnovat tak budeš i vědět jaké specifické oblečení na ni potřebuješ. Případně se poraď se svým instruktorem co ti doporučí, ten ví co skáčeš a kam přibližně směřuješ. Třeba ti pak bude stačit i tohle, ale levnější na míru šitou kombošku seženeš ve finále jen o kousek dráž než to co jsi poslal.
Re:kombineza z armyshopu - 21. 06. 2010 09:59 to zní rozumně, myslel sem že to ušití bude drahší, ale jestli je to jen něco přes litr tak si raděj počkám až budu vědět jakou chci a nechám si ji ušít