Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
PROSTĚJOV BOOGIE 31.7.-30.8. - 22. 07. 2009 13:47 SKÁČEME KAŽDÝ DEN OD 10.00 DO ZÁPADU SLUNCE
mezinárodní zkušení skydiveři z Německa, Itálie, Norska, Dánska, Rakouska a další...
cena letenky od 475,- Kč / Turbolet +4000m
akce "Chyť si svého instruktora" pokračuje - trénink zdarma!
freefly coaching Philip Grünzweig, Pavel Skoták
zdarma load organizing - rw, ff
přesné časy startů
on-line manifest
balení v budově (2 balírny)
profesionální baliči k dispozici
swimingpool
wifi zdarma
ubytování na letišti
barbeque a koktejlové párty
... a mnoho dalšího...
Přijď se podívat a pobavit...
http://www.falconair.cz

Příspěvek editován: Martin Dlouhý, v: 22. 07. 2009 13:49
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:PROSTĚJOV BOOGIE 31.7.-30.8. - 22. 07. 2009 21:28 To Gondo a Hanka: neuvazujete o tom, ze byste reklamu na tomhle webu zpoplatnili? Obzvlast tu plizivou v diskuznim foru.
Kdyz poserete lidi o prachy, budou skvarky na skakani, no ne??
Re:PROSTĚJOV BOOGIE 31.7.-30.8. - 23. 07. 2009 10:22 Horsi, žádná z reklam na tomto webu není placená. Vycházím z toho, že vše se to týká našeho sportu a lidem tyhle informace mohou pomoci.
Nevadí mi odkaz DZ na akci, kterou pořádají. Jistě sis všiml, že některé upoutávky (na dle mého soudu zásadnější akce) jsou zde formou článku a ty jsem musel vložit já sám, takže to nebylo bez mého vědomí.
A pokud to někdo přežene a bude tapetovat fórum upoutávkami na sebe, tak si tím podle mě sám uškodí, lidi to akorát naštve.
Re:PROSTĚJOV BOOGIE 31.7.-30.8. - 23. 07. 2009 12:53 To byl jenom forek, fakt si nemyslim, ze byste meli za reklamu vybirat....i kdyz ja na vasem miste....