Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>
B.A.S.E. Jump Web Edition - 02. 06. 2009 11:05 Pokud si někdo chcete ukrátit volné chvíle mezi skákáním, tak hra B.A.S.E Jump Web Edition byla uvolněna jako open source.

Zdrojové soubory, včetně zkompilované verze najdete tady:
http://www.d3company.com/forum/viewtopic.php?t=852

A tady najdete upravené soubory, kterými nahradíte původní soubory ve hře.

http://code.google.com/p/d3basejumper/downloads/list

V hře je pak možné volit cheaty (např. rychlé doplnění zdraví) a nebo freejump mod, kdy máte k dispozici všechna místa pro seskoky a jen si skáčete podle libosti
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:B.A.S.E. Jump Web Edition - 03. 06. 2009 18:54 Diky moc za tenhle prispevek.
Beha mi to krasne na plny detaily i na notebooku.
Celkove super verze super hry.
Doporucuje 5 z 5ti skydiverů
Re:B.A.S.E. Jump Web Edition - 03. 06. 2009 21:31 Pokud chcete dodat zdraví a peníze, tak klikejte na fotku své postavy, která je vlevo nahoře jak je mapa pro výběr míst kde skákat. Snadno si tak naklikáte finance na nákup vybavení. Samozřejmě je potřeba mít zapnutý cheat mod. Virtuálním jumpům zdar
Re:B.A.S.E. Jump Web Edition - 08. 06. 2009 13:33 Tak jsem to vůbec nerozchodil, škoda
Re:B.A.S.E. Jump Web Edition - 10. 06. 2009 08:31 Popiš v čem je problém, třeba to společnými silami rozjedeme.
Re:B.A.S.E. Jump Web Edition - 10. 06. 2009 09:09 Vůbec mi to nejde nainstalovat.
Re:B.A.S.E. Jump Web Edition - 10. 06. 2009 10:48 Martin napsal:
Vůbec mi to nejde nainstalovat.

Není třeba to instalovat. Ze souboru basesrc.zip si extrahuješ adresář game. Z druhého uvedeného odkazu si stáhneš všechny soubory a nahradíš jimi ty původní.

config.xml -> cfg/config.xml
gameplay-d.dll -> sys/gameplay-d.dll
language-d.dll -> sys/language-d.dll
launcher.exe -> launecher.exe
lng.zip rozbalit do lng/
Re:B.A.S.E. Jump Web Edition - 10. 06. 2009 11:12 Tak jsem udělal a stejně to nejde. To by mě zajímalo, kde udělali soudruzi z NDR chybu.
Re:B.A.S.E. Jump Web Edition - 10. 06. 2009 11:49 Martin napsal:
Tak jsem udělal a stejně to nejde. To by mě zajímalo, kde udělali soudruzi z NDR chybu.

Po spuštění launecher.exe se Ti vůbec nic nerozjede? Nebo to končí někde dál na nějaké chybě?
Re:B.A.S.E. Jump Web Edition - 10. 06. 2009 12:24 hlásí to chybu Can't load component physx-d.dll
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>