Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>
Praha - 17. 08. 2009 18:32 Doslechla jsem se něco o tunelu v Letňanech,prý už na jaře.
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Praha - 18. 08. 2009 03:01 Po pravdě řečeno netuším. Ale pokud to je tak jistá informace jako tunel v Kolíně, tak se rovnou neraduj... "Větrák" byl dovezen do Kolína loni. Nebudu konkrétní, aby mi někdo neřekl, že kecám, ale začátek podzimu...? To je fuck. Říkali jsme si: "OK. Nějak to do zimy dají dohromady a začátečníci jako jsem já mají celou zimu na to, aby se připravovali. Učili se polohu, ovládání těla za letu a vše okolo, co je potřeba, abychom našim instruktorům nedělali ve vzduchu moc ostudu. Nastal podzim. Radost jsme neměli. Skákat se nedalo a "větrák" rozhodně nevypadal provozu schopně. "No nic" řekli jsme si. Možná neexistuje moc možnost si přes zimu dopilovat podobné věci. Při rychlosti výkonu vrtule, bychom byli rádi, že neumrzneme... A s abstinenčními příznaky jsem se těšili na jaro. Jaké bylo naše zklamání, když při návštěvách naší oblíbené Drop Zony jsme nezaznamenali žádnou změnu ve vývoji. Jednou jedinkrát jsme zahlídli u rozebraného ovládacího panelu dva maníky, kteří se hrabali v klubku drátů a stylem "Pokus omyl" se pokoušeli kdekterý zapojit kam se dalo. Nejsem sice žádný telepat a ani neumím odezírat, ale rychle jsem pochopil, že ani jeden z nich nemá tušení o co se vlastně pokoušejí. Člověk si řekne: "Když něčemu nerozumím, Tak se do toho n....u. Ale oni ne. Při slušné otázce, zda se mužem podívat nahoru (jen ze zvědavosti, než abychom se tam cpali, že jim jdeme poradit) Se ten který se v tom hrabal víc narovnal, pokusil se vytvořit v obličeji výraz " Jsem bůh a tak vysoko mohu být jen JÁ a naprosto samolibým výrazem prohlásil něco v tom smyslu, že není možno... No a za pár dní končí srpen. Webové stránky běží jíž zhruba dva měsíce (tehdy zhruba jsem je alespoň já objevil) a žádné velké změny ve zprovoznění reálném jsem doposud nezaregistroval. Na jejich obhajobu musím uznat, že jsem rád, že někdo něco podobného začal připravovat i v ČR, protože cesta za tunelem do jiných států Evropy, neřkuli do Států se slušně prodraží a při cenových relacích "letenek", které už samozřejmě mají spočítané budeme mít jednou radost, že 60 km od Prahy máme vlastní trenažer. Bohužel nikde jsem se nedočetl, kdy slavná chvíle spuštění nastane. Jak říkám. Konec srpna se blíží a přes zimu se toho asi moc nenalítá. Takže třeba další jaro???? SNAD. Jen abych do té doby neměl kategorii "C" a poslední co budu řešit je zprovoznění Kolínského větrného trenažéru. Ale pokud bude tunel dřív v Letňanech, považuji to za velkou prohru "šneků" z http://www.bodyfly.cz/ a velkou výhru pro začínající skokany jako jsem já

Příspěvek editován: Vampire78, v: 18. 08. 2009 03:23
Re:Praha - 18. 08. 2009 11:05 Mezzanine napsal:
Doslechla jsem se něco o tunelu v Letňanech,prý už na jaře.
Kde to má být? Kdo to provozuje? Víš nějaké podrobnosti?
Re:Praha - 18. 08. 2009 16:13 Gondo napsal:
Mezzanine napsal:
Doslechla jsem se něco o tunelu v Letňanech,prý už na jaře.
Kde to má být? Kdo to provozuje? Víš nějaké podrobnosti?

zkazky se nesou éterem, ale zatím jen potajmu
konstrukcí by nicméně mělo jít o plnohodnotný tunel s celkem slušným výkonem...uvidíme (se tam)
Re:Praha - 18. 08. 2009 21:17 Já nechci dělat paniku,ale nějaký šumy jsem zaslechla.Asi v PB by o tom něco věděli.
Re:Praha - 19. 08. 2009 08:20 Po vyhlášení výsledků MČR 2009 v Mostě před 14ti dny veřejně vystoupil před všemi 4kovýmy teamy Gejza a mluvil o tunelu v Praze který bude k dispozici už na příští sezonu. Což už bych za "zaslechnutý šum" nepovažoval...
Re:Praha - 19. 08. 2009 12:48 Já tam nebyla,já to mám až z druhý ruky.Ale dík,žes to potvrdil,už se těším.
ještě toto:
http://www.letnany.cz/4117_Rozhodnuti-o-umisteni-stavby-SKYDIVE-ARENA-PRAHA-na-pozemcich-parc-c-629- 266-629-392-629-264-k-u-Letnany

Příspěvek editován: Mezzanine, v: 19. 08. 2009 18:20
Re:Praha - 20. 08. 2009 15:27 Mezzanine napsal:
Já tam nebyla,já to mám až z druhý ruky.Ale dík,žes to potvrdil,už se těším.
ještě toto:
http://www.letnany.cz/4117_Rozhodnuti-o-umisteni-stavby-SKYDIVE-ARENA-PRAHA-na-pozemcich-parc-c-629- 266-629-392-629-264-k-u-Letnany<br /><br />Příspěvek editován: Mezzanine, v: 19. 08. 2009 18:20

výborně, to už nám dělá z 4000.cz investigativní medium :]
Re:Praha - 27. 08. 2009 15:31

Příspěvek editován: martin, v: 31. 08. 2009 19:26
Re:Praha - 28. 08. 2009 08:24 Jsme jedno velký ucho!
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>