Otrokem parašutismu - 04. 04. 2007 15:15Nemáte někdo ponětí, zda by se někde ještě dala sehnat knížka "Otrokem parašutismu" od Miloše Jurči? Vyšla v nakladatelství letecké literatury Svět křídel v roce 2001. Případně, pokud by se jí někdo chtěl zbavit...
| | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Hanka
Správce Admin
Re:Otrokem parašutismu - 04. 04. 2007 15:48Můžu Ti ji půjčit, jestli máš zájem. Případně jestli toužíš výhradně po vlastnění takového čtiva, zkus mu napsat a poptat se, kde a zda vůbec se kniha ještě dá koupit: http://www.vzpominky.wbs.cz/
Gondo
Správce Admin
Re:Otrokem parašutismu - 04. 04. 2007 15:55Hanka napsal: Můžu Ti ji půjčit, jestli máš zájem. Případně jestli toužíš výhradně po vlastnění takového čtiva, zkus mu napsat a poptat se, kde a zda vůbec se kniha ještě dá koupit: http://www.vzpominky.wbs.cz/ Díky za nabídku, knížku bych si rád půjčil. Ale stejně jsem mu napsal
Mezzanine
Uživatel ••••••
Re:Otrokem parašutismu - 04. 04. 2007 18:04V knihkupectvích jsem jí párkrát viděla.Navíc mám pocit,že někdo na Hofylandu jí jednou dostal 2x k Vánocům,nebo tak něco a chtěl se jedné zbavit.Jen nevím kdo,možná Alexandra?
Gondo
Správce Admin
Re:Otrokem parašutismu - 04. 04. 2007 19:15Mezzanine napsal: V knihkupectvích jsem jí párkrát viděla.Navíc mám pocit,že někdo na Hofylandu jí jednou dostal 2x k Vánocům,nebo tak něco a chtěl se jedné zbavit.Jen nevím kdo,možná Alexandra? Díky, zapátrám.
Hanka
Správce Admin
Re:Otrokem parašutismu - 04. 04. 2007 19:53Dvakrát jsem ji kdysi dostala já, Ardnaxela pak jednu ode mne koupila a ta druhá mi zůstala. Je jak nová, víckrát než jednou to asi číst nebudu... Možná tak za čtyřicet let, až budu sedět na verandě s panáčkem, sledovat zapadající slunce a odhozy mladých a nadějných...
Mezzanine
Uživatel ••••••
Re:Otrokem parašutismu - 04. 04. 2007 20:41Já jsem si jí většinu přečetla na stojáka v jednom knihkupectví,když jsem zatahovala francouzštinu
Gondo
Správce Admin
Re:Otrokem parašutismu - 07. 04. 2007 15:51Tak knížku už mám, dal mi jí Ururu, takže mu tímto děkuji.