ZLODĚJ - 13. 12. 2008 10:43Zprava pro poctive: Na Mikulasskem provozu v Klatovech se ztratily na balirne odlozene veci. Kompletni info na jinem webu. Predpokladam, ze Hanka, nebo nekdo jiny z adminu ho zde take zverejni. Sakra lidi, co to je?!?! Vzdyt ta nase komunita je docela mala a to si jeste budeme krast veci? Neni jiste bez zajimavosti, ze v inkriminovany den se tam pohyboval clovek,ktereho uz jste (dle informaci, ktere mam k dispozici) v Koline pri kradezi pristihli ... Ja ho chytit pri cinu, tak ma o pobyt v nejakem ustavu postarano!
Zprava pro zlodeje: Ty jeden neomalenej zmetku. Jestli te nekde chytnu s cizi veci v ruce, tak ti ji prerazim.
| | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Gondo
Správce Admin
Re:ZLODĚJ - 13. 12. 2008 12:40Už je zveřejněný článek i s popisem věcí. Je to děs. Sám jsem tam byl, krásně jsme si zaskákali. Když si vzpomenu, že jsme tam všichni necávali ležet drahé věci bez dozoru...
hors
Uživatel ••••••
Re:ZLODĚJ - 13. 12. 2008 14:48To Olymp people: pokud jste nekoho chytli pri kradezi, nebylo by spatne, kdyby jste o tom poslali info na ostatni drop zony. Nejde o to nekoho udat, ale umoznit ostatnim ochranu tech drahych veci, o kterych pise gondo.
Wolfíček
Uživatel ••••
Re:ZLODĚJ - 14. 12. 2008 10:40Předem varuji každého kdo se jen dotkne mého skromného vybavení ! Není prdel z pár korunkama z mé skormné sociální výplaty sehnat výbavu. Pravidelně kolem sebe nechávám poklidně ležet své věci a věřím, že tam kde jsem je nechal válet je taky po seskoku najdu. Takže jak uvidím někoho kdo mě, komukoli, cokoli, jakkoli loupí tak se fakticky neudržím a udělám brutální fyzickou nepředloženost. Jakmile se mi nahrne krev do očí tak mě zastaví jen rána popelníklem. A ty lumpe ! Věř, že jsem magor a je mi to jedno.
Andrea
Uživatel •
Re:ZLODĚJ - 14. 12. 2008 18:23me to mrzi uz za vsechny cesky paragany... je to opravdu mezinarodni ostuda.. Doufam, ze se to vyresi a vsechny veci se daji do poradku
Jakub Krejčí
Uživatel •
Re:ZLODĚJ - 16. 12. 2008 20:25Nejspíš se ve článku píše o mě,pravda je taková že v Kolíně byl pouze jeden incidet s helmou,kterou jsem si vzal ve vaku a nepodíval se dovnitř....S tím člověkem,čí to bylo jsem to urovnal...Ale nic dalšího ,s čím jsem byl spojován mi nebylo dokázáno...V Klatovech se mě na to pouze sporadicky ptali,tím způsobem :neviděl jsi někoho a tak....To mohli jít rovnou k věci a zeptat se na to,jestli jim nechci nechat ukázat věci v autě,který mám...A nemuselo by se tady spekulovat o tom - kdo co a jak...Já jsem upřímě už nad tím,protože mám svědomí čisté....Každopádně všem spekulantům,kteří vyvozují své závěry bez důkazů....posílám pozdrav a vyjádření toho,že jsou mi tam ,kde slunce nesvítí....A maximálně je můžu našlápnout na ulici...Každopádně bych byl také rád ,aby se to vyřešilo a "někde" se to našlo...Tím by se to rozřešilo pro všechny strany....
Andrea
Uživatel •
Re:ZLODĚJ - 09. 04. 2009 21:20Tak nam zacala nova sezona.. Tesim se na ni moc, ale porad mi v hlave vrta ta helma.. nemam ted zadnou a na novou bych musela setrit a neskakat.. Zajimalo by me, za jakym ucelem to kdo udelal.. Byla bych hrozne vdecna, kdyby ten dotycny anonymne mi prilbu zaslal na moji adresu.. Budu to chapat jako omyl.. Zalezi mi na ni hrozne moc.. takze prosim..
Zdeněk
Uživatel •••
Re:ZLODĚJ - 10. 04. 2009 07:19Ahoj. Mě se stalo nedávno něco podobnýho. Nějakej dobrák se k nám vloupal, ukradl mi z pokladny asi 4 tisíce a nějaký nářadí tak za 3. Paradoxně jsem si na to že jsem o 4000 lehčí zvykl líp než na ty věci. Pokaždý když jsem je potřeboval mi to toho zmetka připomělo. Jestli ti můžu radit, kup si novou helmu a nějakou krásnou ať z ní máš radost. Když si koupíš nějakou z nouze tak tě to pokaždý, až si ji budeš dávat před seskokem na hlavu, nas... . A za to ti přece ten ubožák nestojí.
Ahoj Zdeněk
Mezzanine
Uživatel ••••••
Re:ZLODĚJ - 10. 04. 2009 21:46Nám chtěli předminulý rok ukrást auto,"naštěstí" jen vylámali zapalování,ale je fakt,že kdyby nám ho ukradli,už druhý takový neseženem i kdybychom ty peníze měli.Ty lidi mě štvou,jde o to,že za každou korunou je kus strávenýho života prací,takže je to,jako by někdo sebral část vašeho času...no jo,no.