Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>
Miluju adrenalin - 03. 05. 2007 20:31 Jak můžu s tímto sportem nejlépe začít? Nemyslím jen nachvíli, ale natrvalo.
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Miluju adrenalin - 03. 05. 2007 20:53 Sca4ndy napsal:
Jak můžu s tímto sportem nejlépe začít? Nemyslím jen nachvíli, ale natrvalo.
Ahoj,
existují dva typy výcviku, oba jsou popsané tady: http://www.4000.cz/parasutisticky-vycvik.html.
Jsou tam i orientační ceny. Pokud bys chtěl o některém vědět více, tak se klidně ptej. Případně pokud by sis rovnou vybral, tak dej vědět a můžeš velmi brzy skákat
Re:Miluju adrenalin - 04. 05. 2007 20:00 A nějakou levnou a rychlou metodu abych mohla začít? Nebo aspoň co mi doporučujete?
Re:Miluju adrenalin - 06. 05. 2007 15:34 Sca4ndy napsal:
A nějakou levnou a rychlou metodu abych mohla začít? Nebo aspoň co mi doporučujete?
Levnou a rychlou? No to nevím. Pokusím se to popsat.
U nás existují jen ty dva typy výcviku o kterých sis mohla přečíst.
Výcvik AFF je mnohem intenzivnější a dá ti rozhodně více dovedností, než klasický základní výcvik, ve kterém postupuješ pomalu sama. Při AAF se ti věnují dva instruktoři a kameraman a každý seskok se rozebírá u videa. To ti dá hrozně moc.
Během AFF naskáčeš cca 8 seskoků a za tu cenu bys metodou ZV naskákala cca 40 seskoků. Ovšem i po těch 40 skocích nebudeš zdaleka umět ve vzduchu to, co po absolvování AFF - po něm navíc budeš moct skákat samostatné volné pády ze 4000 metrů od osmého seskoku.
Jednoznačně doporučujeme AFF.
U obou typů výcviků se to dá dohodnout tak, že se to neplatí celé najednou, ale seskok od seskoku. Není to pak taková "rána".
Pokud máš zájem, tak se určitě ozvi.
Re:Miluju adrenalin - 07. 05. 2007 17:37 Jj zájem mám jinak bych nepsala. Tak že když je to 8 skoků tak když tu cenu rozložim tak to vychází 4750,-na jeden skok. A to jako jsou ty skoky v určitých termínech nebo jak to je? Kolik mám času na sehnání peněz do dalšího skoku? A potom jak se k tomu dostanu, to máte nějaká setkání na kterých skáčete nebo jak? Přece jenom letadlo nevlastním tak se ptám.
Re:Miluju adrenalin - 07. 05. 2007 18:06 Ahoj, domluvíme se konkrétně v poště, ale pro případné další zájemce vypíšu odpovědi. Skáčeme každý víkend (dá-li počasí). Finanční rozvržení skoků se domluví individuálně, stejně tak to, kdy celý kurz AFF odskáčeš.
Re:Miluju adrenalin - 25. 05. 2007 13:51 A jak je to když prší ? Taky se skáče ?
Re:Miluju adrenalin - 07. 06. 2007 23:36 Ano a dokonce i když sněží
Re:Miluju adrenalin - 28. 08. 2007 16:44 a co trakare?
Re:Miluju adrenalin - 30. 08. 2007 21:05 Jo a taky upozorni svoje dosavadní kamarády, že se budete vídat jenom v týdnu.

Příspěvek editován: Wolfíček, v: 30. 08. 2007 21:10
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>