Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 Následující > Konec >>
Re:Nenafúknu sa kanály - 22. 07. 2008 13:26 Myslis tym zatiahnutie za zadne volne konce ked je este slider hore? Take som este nepocul... ale mozem vyskusat.
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Nenafúknu sa kanály - 22. 07. 2008 13:33 ... castecnym nafouknutim jsem myslel ty nedofoukle kanaly, slider uz je dole. Mel jsem stejne problemy jak je popisuje Domka, vrchlik mel tendenci skocit do strany a spirala byla dokud se nenaplnily vsechny kanaly. Neni to hezke otvirani. Vzhledem k tomu, ze pretahuji slider za krk, a to se pres odbrzdene ridicky dela blbe,nasele jsem si cestu zatahani za zadky a fungovala ... ve spravny moment to odstranilo i skok do strany. Nepovedlo se to ovsem pokazde.
Re:Nenafúknu sa kanály - 22. 07. 2008 13:38 Jaj, no mne to do rotacie nejde nastastie... akurat ma stve ze sa s tym treba babrat. Nieje to otazka jedneho poriadneho zatiahnutie za riadiacky... trvalo mi asi 10s nez sa to nafuklo. To nieje moj padak... idem ho este len kupit, ale viem ze tento problem mal aj predchadzajuci majiel. A ten je tazsi odomna.
Re:Nenafúknu sa kanály - 22. 07. 2008 14:37 Při výpočtu plošnýho zatížení zapomínáš na váhu vybavení. 80kg tvoje váha +12kg průměrný rig+boty+oblečení *2,2 = 202,4liber to děleno 150 mi vychází plošný zatížení 1,35 a to mi nepřipadá jako nějak malý zatížení..... Naopak podle manuálu k sabre 2 na 150ku je pro experta doporučený zatížení 88 kilo a maximální možné 109... ty máš s vybavením 92... Takže jak ještě byste chtěli ten padák zatěžovat?
Re:Nenafúknu sa kanály - 22. 07. 2008 15:04 No ... ja som odhadol vahu vystroje na 5kg Sa mi to nezda take tazke... ze 15kg... Zatazovat to viac urcite nemienim... na mojich 70 a nieco jumpov mi ta 150 pride akurat. Pozeral som... pre Sabre2 je moja vaha pre pokrocileho... Nuz na 150 som uz skakal... ale bol to mars... takze to bolo kludnejsie.
Re:Nenafúknu sa kanály - 22. 07. 2008 16:31 Goldik ma pravdu. Nac hned zbytecne zbrkle odbrzdovat kdyz staci parkrat zatahat za zadni popruhy a kanaly se nafouknou stejne jako kdyby jsi pumpoval ridickami.
A hlavne potom budes mit porad zabrzdeny padak aby jsi mel klid na dalsi ukony ktere jsou treba udelat po otevreni jako zkolabovat slider, povolit prsak atd.
Re:Nenafúknu sa kanály - 22. 07. 2008 18:11 To Goldík: tak mě napadá, jestli jsi takhle nenáročnej třeba při koupi auta...Když říkáš, že si člověk zvykne na otvírání mimo směr a zaklaplé krajní kanály, chtěl bych tě slyšet, jak říkáš prodejci, že ti nevadí, že se ti kára sice vždycky nakonec rozjede, ovšem trojku řadíš na třetí pokus a moc to nebrzdí
To Juraj: aby nedošlo k mýlce- nepřesvědčoval jsem tě k překotnému downsizování- jen jsem podotkl, že se S2 chová podle mého názoru při otvírání méně svéhlavě při vyšším zatížení. A pokud mi tvoji pozůstalí budou vyhrožovat, až se rozmeteš na nějaké malé žiletce, samozřejmě VŠECHNO POPŘU
Re:Nenafúknu sa kanály - 22. 07. 2008 19:39 To Hors: ... no jasne, prece znas moje auto
Re:Nenafúknu sa kanály - 22. 07. 2008 23:02 To Goldik: samozřejmě.... znám i tvůj vrchlík(se všemi závity a nedofouknutými kanály), postroj, záložák, ale i dům, oblíbené jídlo, domovskou dz, četbu, hudbu,...jen tu novou bábovku jsi mi ještě neukázal, přítelíčku
Re:Nenafúknu sa kanály - 23. 07. 2008 06:44 Horsi, Horsi ... vseho do casu....

V kazdem pripade myslim, ze jsme tu Jurajovi poskytli vsechny dostupne relevantni informace a je jen na nem, jestli si Sabre-2 koupi, nebo ne.Pro uplnost doplnim udaje vyrobce prepocitane na kg (Clouseau spravne podotkl, ze se jedna o celkovou vahu, tzn. kdyby jsi si stoupnul na vahu kdyz nastupujes do letadla pripraveny na seskok):
Sabre2-150
STUDENT (kg)neni doporucen!!!!
NOVICE (kg)61
INT (kg)68
ADV (kg)74
EXP (kg)88
MAX.(kg)108

Vrchlik je to na jedne strane do nebe vychvalovany, na strane druhe do pekla zatracovany. V kazdem pripade je to jeden z nejprodavanejsich vrchliku na "obou" svetech, ne-li nejprodavanejsi. Otazkou zustava jakou merou se na jeho prodejnosti projevuje sikovny marketing .
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 Následující > Konec >>