Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 Následující > Konec >>
Re:Nenafúknu sa kanály - 23. 07. 2008 10:14 No... myslim ze marketing tento krat urobil majstrovsku pracu, ked sa mu podarilo spravit z padaku ktoremu sa bezne nenafukuju kanaly najpredavanejsie auto... Mi to pride ako keby som si kupil auto a musel by som ho otvarat pacidlom, nesli by otvorit otvarat okna a v predajni by mi povedali ze mi to nemozu reklamovat, lebo ze to je proste take auto... ludi pod 100 kilo proste neposlucha Co na tom ze ma uzasne jazdne vlastnosti... Ale no nevadi... aj tak to kupim. Aj moje auto je vselijake:-D
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Nenafúknu sa kanály - 23. 07. 2008 10:31 Nejlepší věc na Sabre2 je marketing.
Erno Kaikonnen

To Goldik: ještě jsi neposkytl všechny dostupné relevantní informace. Dosud jsi nepohovořil o té nové bábovce
Re:Nenafúknu sa kanály - 23. 07. 2008 10:38 Suhlasim... ta babovka bude velmi relevantna pri kupe toho padaku
Re:Nenafúknu sa kanály - 23. 07. 2008 13:06 To Goldik: Taky si myslim ze je to o je informace bez ktere Juraj tezko tenhle vrchlik koupi tak koukej odkryt karty a prozrat ktere ze babofka je ta stastna...
Re:Nenafúknu sa kanály - 23. 07. 2008 14:43 teda jiřino tobě se u toho nějak zamotala klávesnice
Re:Nenafúknu sa kanály - 23. 07. 2008 20:30 A kruci....vidím, že jsem Goldíkovi pěkně zavařil
Ale jen ať se chlapec pochlubí, co se jeho bábovce zaklapává a jaký má na ní plošný zatížení.......
To Juraj: go ahead, ale neříkej pak, že tě nikdo nevaroval.
Re:Nenafúknu sa kanály - 23. 07. 2008 21:27 ... i prd Velebnosti ...

V kazdem pripade mily Juraji, k dnesnimu dni mam na S2 rovnych 660 seskoku, vcetne dvou odhozu,tezko rict zda nekdo z diskutujicich dosahl na teto PD marketingove vlne stejnych, nebo lepsich vysledku a moje zkusenosti jsem popsal nize...

Jo a hosani co se tyce babovek, tak plosne zatizeni, jedne hrneckove babovky = jeden trouba na babovce .... jedine............, ze by snad ne
Re:Nenafúknu sa kanály - 25. 07. 2008 09:38 To je přesný,mám úplně to samý mám 150ku,70kg.Už jsem zkoušela všechno možný,zatím nejlíp mi funguje vzít hned za zadní popruhy a hodně je stáhnout.
Re:Nenafúknu sa kanály - 25. 07. 2008 09:45 hmm,aha to už se koukám řešilo,jsem si přečetla jen první stránku
Re:Nenafúknu sa kanály - 05. 08. 2008 06:29 http://www.performancedesigns.com/pdzone/videos_endcellclosure.asp
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 Následující > Konec >>