Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
Re:Vaše nejzajimavější přistání - 09. 07. 2007 01:45 jojo, vysaď prosím ... jednou jsem přistával v Pašince a byl jsem z toho neuvěřitelně šťastný (ještě ve vzduchu jsem si říkal... "jooooooo, konečně nějaké dobrodružství!!!! QUEEEEST"...

... ale vymýšlel jsem tento topik tak, že se tady budou psát podrobné historky... co třeba ta Tvoje první (snad ) o přistání v cikánské čtvrti a povídání s romskou mládeži o ceně tvého padáku a tak ? ... to je již klasika, a byla by škoda, že by někdo Tvé vyprávěni nechal ujít (dyt skydeveři sice pomalu, ale přibývají)... no a taky chtěl bych takové povídky občas přečíst podesáté, pěkně se zasmát a určitě nejsem v tom sam, že jo?

... takže kdybys někdy měla čas, tak, prosím, vyklop to někam: bud sem, nebo do nějakého článku... a taky ještě pamatuji, jak před pár lety Gondo chválil Tvůj spisovatelský talent

... a jak říkám, když chcete nalákat někoho ke skákaní nebo prostě dat najevo, jak skvělej je sport, který tak milujete, tak mu nebudete vyprávět, že jste se minutu udrželi v sedáku, nebo splnili 58 úloh během minuty volného pádu... ale něco, co doopravdy vyvolá úsměv a dobrou náladu
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.

Témata Autor Datum
thread link
Vaše nejzajimavější přistání
Alexandr 08. 07. 2007 10:07
thread link
thread linkthread link Re:Vaše nejzajimavější přistání
Hanka 08. 07. 2007 20:48
class="sectiontableentry2">  thread link
thread linkthread linkthread link Re:Vaše nejzajimavější přistání
Alexandr 09. 07. 2007 01:45
thread link