Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 Následující > Konec >>
Re:Nenafúknu sa kanály - 05. 08. 2008 09:13 No pani a damy, v nedelu som bol ten padak poriadne prevetrat... je to paradicka... S tymi kanalmi som to riesil zatiahnutim zadnich riadiaciek... ako popisala Mazzaine a este niekto. Fungovalo to perfektne - kanaly sa okamzite nafuknu. Padak je uplna parada... prve dve pristatia som sitce okusil zem nez som si nan zvykol, ale potom to uz islo ako po masle Dakujem za rady vsetkym
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Nenafúknu sa kanály - 05. 08. 2008 16:40 No nevim, ja skacu dve sezony na vrchliku Hornet (vyrobce PISA) (loni na 170 sqf, letos 150 sqf) a podobne problemy me ani pres nizky loading nepotkaly, snad jen jednou. Sabre je leckde vychvalovany a myslim i trochu precenovany padak. Hornety se uz nekolik let nedelaji a u nas na nich nikdo neskace, ale na zapade jsem potkal vicero lidi, kteri s nimi byli maximalne spokojeni. Jak uz tu nekdo napsal, uspech Sabre je asi dost o marketingu a poohlidnout se jinam (nemyslim nutne neco co uz se nevyrabi) nemusi byt naskodu. Nechci Sabre hanet, nikdy jsem na nich neskakal a nejsem rigger, ale podle me zalezi na tom co clovek od padaku chce. Bud se na to divam jako ze Sabre je cool, vsichni na me DZ ho maji, musim taky... a nebo chci vrchlik, ktery ma mekke, konzistentni otevirani, chova se predvidatelne a mam ze seskoku dobry pocit....
Re:Nenafúknu sa kanály - 05. 08. 2008 18:30 To Stefoun: myslim, ze clovek by mel hodnotit jen vrchliky, ktere skakal.
Btw. Hornet neni spatny, ale zdaleka jsem na nej neslysel jen kladne reakce. Ja mam jen test jump na 190, takze se nebudu vyjadrovat(a ze neznas nikoho, kdo na nem skace jeste neznamena, ze na nem nikdo neskace). Jinak mam ale jihoafricke padaky rad, moc prijemny je Hurricane nebo i Heatwave.
Jinak ale souhlasim. Slysel jsem, ze je dost skokanu, kteri se po zkusenosti se Sabre2 vratili k Sabre1. Trochu jako strelit Fabii a koupit znova Felicii
Re:Nenafúknu sa kanály - 06. 08. 2008 08:24 To Hors. Souhlasim, clovek ma hodnotit to na cem skace/skakal. Jen mi prislo legracni, jakoby temer nikomu neprislo namysl, ze Sabre neni jediny vrchlik na svete a ze existuji alternativy. Vsechno ma holt svoje vyhody a nevyhody, nepochybuju, ze jihoafricke vrchliky maji taky svoje mouchy. Kdyby nic jineho, tak napr. sehnat na ne snury neni lehky ukol.
Re:Nenafúknu sa kanály - 06. 08. 2008 10:07 To Stefoun: potesim te. Servis vrchliku od PISY prevzal AERODYNE, takze line sety nejsou problem. AERODYNE ma v CR asi 3 dealery, takze no problemo, amigo.
At ti to skace
Re:Nenafúknu sa kanály - 06. 08. 2008 13:40 To Hors: Diky za podporu. Blue skies i tobe.
Bohuzel Aerodyne uz pry dal servis PISA neposkytuje, zkousel jsem se jich ptat letos na jare. Pry to od nich prevzali Parachutes de France, ale moc to tak na me nepusobi, aspon podle PdF webu. Nastesti jsem snury zatim resit nemusel, mam pomerne neskakany vrchlik.
Re:Nenafúknu sa kanály - 06. 08. 2008 20:04 a jo, sakra, uz to stahli z nabidky....a objednavat ted neco u PdF, potazmo Aerazur je prace pro vraha!!
ale mas urcite pravdu- frantici se prestehovali do JAR, pry do fabriky po PISE. diky za aktualni info..
no, rikal mi chlapik z PISY, ze na heatwave pasuje set ze stiletta (snad nekecal) a hornety se po upotrebeni zahodi (nic osobniho)
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 Následující > Konec >>