Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>
ankety - 14. 05. 2010 23:00 Tohle me fakt bavi. Po dlouhe dobe koukam na vysledky ankety o nejpopularnejsi vysadkove letadlo a zajimalo by me, jestli je uveritelny (a overitelny), ze je vubec v Cesku 85 parasutistu, kteri kdy skakali z PACe a zaroven ho povazujou za nejlepsi letadlo na svete. A abych nevypadal zaujate... kde se v Cesku vubec vzalo 40 skokanu, kteri maji skok z C- 182. Neni to tady nejbeznejsi letadlo, nebo jo? Vlastne nevim, ze by tu byla jina nez ta klatovska...
Pokud v ankete hlasujou Americani, beru samozrejme vse zpet
Cely mi to pripada naky divny

Příspěvek editován: hors, v: 14. 05. 2010 23:04
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:ankety - 15. 05. 2010 14:50 C-182 je v Český lípě a skáčou se tam z ní nížky za hodně dobrý peníze. Takže její oblíbenost za 190korun.... proč by ne.
viz: http://www.parateam.cz/
Re:ankety - 16. 05. 2010 20:20 jo, to dava smysl. priznavam, ze tohle me nenapadlo. pokud se zohledni cena, muze pac snadno vyhrat nad skyvanem...hodnotime pak ale spis obchodni politiku dropzon nez letadla.
Re:ankety - 24. 05. 2010 09:33 Já jsem taky skákala z C182; a víš sám, kolik toho mám naskákáno. Takže to možná nebude až taková rarita!
A to jsem se ankety ani nezúčastnila..
Re:ankety - 24. 05. 2010 22:25 to linporo: no ja ti prece verim. ale v te ankete musi hlasujici splnovat vic nez jen mit skok z toho typu letadla- taky ho musi povazovat za nejlepsi, ne?
chce mi tu tedy nekdo tvrdit, ze v CR je 120 skokanu, kteri uz behem sve kariery skakali z PACky A ZAROVEN ho povazuji za nejlepsi vysadkove letadlo...a to presto, ze tu je jen jeden kus oproti minimalne 4- 5 turbikum?
ne, ze by na tom zalezelo, mam jen pocit, ze nas nekdo taha za nohu
Re:ankety - 25. 05. 2010 08:35 Anketa si nepamatuje, kdo kdy jak hlasoval. Takze jeden clovek muze dat hlas treba padesatkrat (treba i nevedomky). A pak to vypovida o tom, ze sem chodi hlavne fanoussci PACky
Re:ankety - 25. 05. 2010 10:13 Horsi máš point, je to fakt.. já jsem taky z tohohle důvodu nehlasovala, taky mám pocit, že abych mohla porovnávat, které letadlo je lepší, muselo by těch zkušeností být víc než dva skoky z cessny, šest z anduly a několik desítek z turbíku. a tu PACku jsem si musela včera vygůglit, abych vůbec věděla, jak to vypadá.
Re:ankety - 25. 05. 2010 13:30 to danysek: 50x nevedomky???
to linporo: no, pokud si z toho chces skocit, tak do mostu ani nema cenu jezdit...podle vysledku ankety tam bude tolik skokanu, ze se do vysadky proste nedostanes. nebo se pletu?
Re:ankety - 26. 05. 2010 13:56 mozny je vsecko
Re:ankety - 30. 05. 2010 22:05 Taky si myslím,že lidi spíš hlasovali v poměru ceny/kvality.Sice je to trochu mačkaná,ale ty množstevní slevy dokážou těma cenama dost zatřást.Navíc je to tam super organizované,takže oblíbenost PACky u nás stojí asi na více faktorech.
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>