Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
strach je normální věc: :) - 16. 07. 2009 10:43 Hlavní je vydrřet. Když to nejde bojíš se nebo tak , nepřestat vydržet.Měl jsem stejný problém.

První seskok jsem absolvoval v 1.10. 2005 z Brigadýra.
Bylo to naprosto super veědel jsem že už nechci přestat. Za tejden na to jsem si jel koupit do PB padák M 216 stím že až udělám áčko tak na něm budu moct skákat a představoval jsem si to jak Hurvínek válku.Došlo na další seskoky na lano Stabilizaci jsem šel už po 5 tým seskoku, ale co předtím v letadle následovalo, pocení, strach, říkal jsem si že nemůžu vyskočit a hlavně takový to : ježiš marjá už je t otady musím ven.Na stabilizacích jsem zůstal do 26 seskoků, kdy mě Honza Svoboda nabídl že by semnou skočil jeden level AFF abych věděl o čem ten volný pád je abych si vyzkoušel polohu a tak. 26.8. 2007 jsem skočil AFF.Tady na videu můžeš vidět jak jsem vystrašenej nevím co mám dělat a celkově to hrozně mastím.http://www.youtube.com/user/PARAMANlAC#play/all/uploads-all/0/sjKPdQW7LF4

Řekl bych že mi to něco určitě dalo ale bylo to ke konci roku a tak další seskok byl až v 10.5. 2008 a jak jinak než na lano.Takle jsme se plácal ještě do 37 seskoku kdy jsem konečně zažil 5 vteřin volnýho pádu.Na svojím padáku jsem si skočil teprv 10.8.2008.

OD tý doby si seskoky naprosto užívám, těším se až půjdu ven a nemůžu se dočkat, na palubě letadla s dalšíma kecáme a děláme tak ve směs blbosti prostě no stress :o) A můžu ti říct že uz mi hodně lidí říkálo: ty se na to vykašli bež lítat paraglide nebo větroně tohle nemá cenu. nepřestal jsem vydržel a o tom to celý je můžeš se bát to je normální ale hlavně VYDRŽET!
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.