Re:JAKO VĚZEŇ VLASTNÍHO KLUBU - 21. 08. 2008 15:42Ber to tak ze komunita lidi co v Cechach skacou neni zas tak velika a vetsina lidi co uz chvili skacou se mezi sebou zna. Takze pak staci jakykoliv prohresek kolikrat i sebemensi nebo nejaka kravina a behem chvile se to vsichni dozvi.... To je proste realita
| | Správce zakázal anonymní příspěvky.
hors
Uživatel ••••••
Re:JAKO VĚZEŇ VLASTNÍHO KLUBU - 21. 08. 2008 19:05uz jsem se k tomu nechtel vracet, ale jen bych ti petro chtel rict, ze te osobne neznam a o tvem problemu jsem se dozvedel tak, ze se ke mne doneslo(aniz bych se o to sam od sebe zajimal), ze lidi z aecr jezdej po dropzonach a zajimaji se o to, kteri ridici te s propadlymi papiry nechali skakat. takze tvuj pocit, ze se vlastne nic nestalo, ti dotycni ridici asi nesdileji. ty ale moc velkou sebereflexi nemas, co? skakaci papiry jsou doklad jako kazdej jinej, takze az si nechas propadnout pas a na ruzyni te nepusti do letadla, muzes vykladat lidem na netu, ze platnost pasu prece nema zadny vliv na tvou schopnost cestovat a ze jsou u cizinecky policie debilove, kdyz to nechapou. misto, abys uznala chybu, se jeste rozcilujes..."ze na tebe lidi hledaji spinu". jsi fakt husta!!
ps: to, ze ti propadly papiry se da pochopit i omluvit, ale tvoje reakce me dostala.
Petra
Uživatel ••
Re:JAKO VĚZEŇ VLASTNÍHO KLUBU - 22. 08. 2008 10:21to hors: já to beru, bylůa to chyba, to dobře vím, ale to je přesně to, co jsem tu psala- jsou mnohem horší věci, než je propadlá průkazka. A to, že se mi nelíbí, jak to mezi některými lidmi funguje a jak se k sobě navzájem chovají, nediv se mi. a že také vidím, jak se to tu hned probírá a že někdo úplně neznámenj to tu vytáhne.. tak jsi se to dozvěděl, nic to nezmění na tom, že už se stalo, vše jsem dala rychle dopořádku a příště si to ohlídam. to je snad správná reakce, ne ??? Ty drby,a skutečnost, že se všechno všude hned probírá, to nebylo jen o mě, to je prostě obecně a přijde mi to padlé na hlavu. Já se taky nestarám o to , co se děje u vás v Klatovech, v Kolíně, nebo někde na moravě... a i kdyby se tam něco dělo, je mi to jedno, pokud se mě to netýká. nemusím se o to zajímat a ještě to troubit do světa. Pokud se stane smrtelnej úraz, dotkne se to jistě každého znás a je logické, že se všichni zajímají o to, proč se to stalo, ale nezlob se na mě, kdyby se tu měl probírat veřejně každý prohřešek a problém, tak nezbyde ani na skákání čas !
takže necháme toto téma původnímu námětu .-)
sbinda
Uživatel •••
Re:JAKO VĚZEŇ VLASTNÍHO KLUBU - 22. 08. 2008 10:23Horsi Horsi Horsi, nevím co tě vede k tomu, vést řeči "Víš vůbec+100rad do života"... Napsal jsem svůj názor. Někdo se mnou souhlasil, ty ne. Nevadí. Diskuze byla ohledně "malých" a "velkých" klubech, o velikosti Dropzón ani slovo. Klub může fungovat i ve Lhotě a jezdit na Koláč. Takže prosím buď fér a nepodsouvej tu mé pocity bo mám z toho pocit, že ti docházejí argumenty. Spíš jsem měl pocit, že s tvými zkušenostmi (instruktora) přidáš nějakej zajímavej postřeh či radu.
hors napsal: ok, budu konkretnejsi.
to sbinda: ve svem profilu uvadis jako home dz kolin. to mas pocit, ze dz se dvema l-410 je mala dropzona?? vis vubec, ze podle udaju aecr se loni udelalo v koline nejvic skoku ze vsech letist? jsi asi srandista Takze az zase prijedes do kolina, zeptej se kohokoliv z lidi kolem sebe, jake to je, skakat ve vetsim klubu
to Petra Jakubcova: pokud jsi ta parasutistka, ktera se proslavila skakanim s propadlou licenci, tak radeji nic nenavrhuj a mlc. pokud jsi nekdo jiny, taxe omlouvam a navrhuj co chces
Hanka
Správce Admin
Re:JAKO VĚZEŇ VLASTNÍHO KLUBU - 22. 08. 2008 13:56Bych to nevidela tak tragicky - nikdo na tebe spinu nehleda, ale vetsinu veci se clovek dozvi, aniz by se po nich sam aktivne pidil. Mimochodem, ja o zadne afere s papirama nevim, ale tahle diskuse ve mne zasadila lehce seminko zvedavosti, se snad fakt budu muset nekoho zeptat, o co tady go ))
Dobre vim, jak malo v tomhle sportu staci k tomu, aby byl clovek sam treba po pristim vikendu za idiota. Takze si to tak neber, oni si lidi za chvili najdou zase nekoho jineho, kym budou zit (zas do dalsiho pruseru) a pak budou zas chvili ukazovat prstem jinam.
Nejlepsi reseni je, dat si papiry do poradku a nejakou tu kousavou poznamku jednoduse splachnout. Ono se hlavne pres web jeste nikdy nic kloudneho nevyresilo.
Petra
Uživatel ••
Re:JAKO VĚZEŇ VLASTNÍHO KLUBU - 22. 08. 2008 14:43vždyď jo. Papíry už jsou hotové, hned jak jsem to zjistila, okamžitě jsem vše dala do pořádku. Nikomu se nic nestalo, tak doufejme, že to nebude tak velký problém, nejen pro mne. Na druhou stranu, do teď jsem byla pro většinu lidí neznámá.... i když tohle není zrovna nejlepší způsob, jak se ukázat Ale jak píšeš, za chvíli to bude někdo jinej. Však jen těch co se rádi předvádějí, až to přepísknou je tolik. A takových drobných prohřešků je kolem mnohem víc, ale ukazovat na ně a dělat ostatním problémy, mi přijde dost podlé. Pokud je vše zásadní a bezpečnost vpořádku, pak ať si každý sáhne sám do svědomí a stará se o své věci. To že si budeme navzájem házet klacky pod nohy, nikomu neprospěje. Skáčeme snad pro radost, ne ? Já tedy ano.
Petra
Uživatel ••
Re:JAKO VĚZEŇ VLASTNÍHO KLUBU - 22. 08. 2008 14:57to sbinda: ať se vrátíme k původnímu problému Já osobně skáču právě na malém letišti, až na pár vyjímek. Má to své kouzlo, to ano. Pokud je v daném místě dobrá parta a panuje přátelská atmosféra, není nic lepšího, než si o víkendu jet odpočinout na letiště, párkrát si skočit, mezitím pokecat s ostatníma.. prostě vklidu, pomalu, bez spěchu. Na druhou stranu, pokud chce člověk skákat víc, tak na malých letištích těch seskoků za jeden den ani moc nestihneš, a také je horší možnost učit se více dovedností ve volném pádu, nebo RW formace, protože se skáče z nižších výšek. To je ale také dáno tím, že malé letiště neuživí lepší letadlo, než třeba L-60S, nebo AN2. V tomto směru je rozhodně lepší větší letiště, kde se létá výš a člověk má ve volném pádu víc času, aby se něco naučil. Paradox je, že často na větším letišti seskok z větší výšky bývá často za stejnou cenu, nebo dokonce levnější. Zase na základní výcvik a výuku začátečníků je asi lepší menší letiště, kde je menší provoz a na každého jednotlivce více času. Já osobně neupřednostňuji ani jednu variantu, každá má svá pozitiva a podle momentální nálady a požadavků, bych se rozhodla, zda pojedu na pohodu na malé letiště, nebo si pořádně zaskákat na některé větší.
hors
Uživatel ••••••
Re:JAKO VĚZEŇ VLASTNÍHO KLUBU - 22. 08. 2008 16:08sbindo, sbindo, sbindo
mas pravdu, dochazeji mi argumenty, protoze nase vzajemne nepochopeni je hluboke. dovolil jsem si jen uvest skutecnost, ze kolin je de fakto nejvetsi dz u nas a protoze jsi ve svem profilu uvedl kolin (a nikoliv lhotu) jako svou home dz), podivil jsem se nad tim, ze tu hajis barvy malych klubu. jinak ti samozrejme preju hodne uspesnych skoku, at uz ve lhote nebo jinde. radu nebo postreh muzu dat jen tomu, kdo o ne stoji, ty mi tak nepripadas, takze bud fit.
kozlík
Uživatel •••
Re:JAKO VĚZEŇ VLASTNÍHO KLUBU - 25. 08. 2008 09:14By mě tak ještě zajímalo, když se rozčiluješ na všechny ostatní jaký jsou to drbny, jestli si dokážeš ohlídat aspoň doklady od padáku, datumy přebalení záložáku, nebo kontroly přístroje???