Soutěž - 05. 04. 2007 09:03Napadla mě taková blbost,co udělat takovou soutěž ve freestylu pro všechny?Každý kdo by se chtěl zúčastnit by si libovolně v roce skočil jeden seskok s kameramanem a dělal by tam nějaký kejkle a pak někdy do stanoveného data by sem to video poslal a hlasovalo by se.Mohli by to zkusit úplně všichni,jen tak pro legraci.
| | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Hanka
Správce Admin
Re:Soutěž - 05. 04. 2007 09:36no proč ne. Zkus to domyslet, udelat nejaky pravidla - vymyslet treba nejaky pozice, ktery by mel clovek zkusit zvladnout a zpusob, jakym se bude hodnotit provedeni. Tesim se na Gonda v provazu
Spis nez freestyle bych to ale zaradila jako funjump, freestylisty bychom mohli urazit
Mezzanine
Uživatel ••••••
Re:Soutěž - 05. 04. 2007 09:46To je faktBude to spíš taková parodie na freestyle,já třeba provaz neudělám ani na zemiMyslela jsem,že by se hodnotil spíš celkový dojem,každej by si vymyslel takovou sestavu,jakou chce.Klidně třeba improvizaci přímo ve vzduchu,to je fuk.Hodnotit to stejně budem zase my.Nechala bych tomu volný průběh,rozhlásím to a vybereme nějaký datum,kdy se to to všechno bude hodnotit.Možná bych dala pak nějakou anketu na hofy,nebo tak.A taky nějakou cenu by to chtělo
Gondo
Správce Admin
Re:Soutěž - 05. 04. 2007 10:38Hanka napsal: a slibuješ, že když Ti je seženu, že si v nich skočíš??? A varuji Tě - važ teď slova! Slibuji, bude prdel
Gondo
Správce Admin
Re:Soutěž - 05. 04. 2007 11:04Hanka napsal: Tesim se na Gonda v provazu S tím nemám problém! Spíš mám strach abych sehnal růžový legíny a piškoty na nohy
Hanka
Správce Admin
Re:Soutěž - 05. 04. 2007 11:27a slibuješ, že když Ti je seženu, že si v nich skočíš??? A varuji Tě - važ teď slova!
Mezzanine
Uživatel ••••••
Re:Soutěž - 05. 04. 2007 11:50Mám ještě doma ty děsný fialový asexuální legíny,co mě l na spartakiádě,ty by šly,což?
Gondo
Správce Admin
Re:Soutěž - 05. 04. 2007 12:10Mezzanine napsal: Mám ještě doma ty děsný fialový asexuální legíny,co mě l na spartakiádě,ty by šly,což? Růžový by mi asi slušely víc, ale v nejhorším beru zavděk i těmi tvými Teď ještě kde sehnat piškoty vel. 41-42?
Mezzanine
Uživatel ••••••
Re:Soutěž - 05. 04. 2007 12:48Jarmilky by mohly stačit,ty jsou taky elegantní
Gondo
Správce Admin
Re:Soutěž - 05. 04. 2007 12:53Mezzanine napsal: Jarmilky by mohly stačit,ty jsou taky elegantní Tak jo, oblečení už mám, teď ještě naučit se figury