Al
Uživatel
 •••
|
Re:Špatná zkušenost .... - 27. 03. 2008 14:15
Že je postroj zpátky v oběhu se nikdo bát nemusí. Firma MarS Jevíčko, tento postroj zabavila a pravděpodobně jej použije jako "předmět doličný". V žádném případě se ale tento kus již nikdy nevrátí zpět do oběhu. Problém bych tady viděl v tom, že na našem území není jediný!!! Skupinou jsem v mém příspěvku myslel skupinu okolo pana Blahouta( jestli nějaká je,každopádně je do toho zamotanejch uritě lidí víc), né skupinu parašutistů na Karlovarsku !!!! Pokud to bylo tak pochopeno, chci tímto nevinné a nezainteresované paragány z Karlovrska ospravedlnit! Vždyť ostatně Karlovarský parašutista, který mi prodal tento komplet původně patřící jeho přítelkyni sám netušil, že něco není v pořádku. Prostě dal panu Blahoutovi 10000Kč a ten mu na něm udělal "úpravy", které se zákaznikovi jednoduše líbili.Jen zapomněl na Blahoutovy slova: "Hele, až to budeš prodávat, tak jen přeze mě!" A díky bohu za to, že klučina na to zapomněl a prodával to v oficiálních web stránkách. Ano, ten postroj nebyl jen na Karlovarských stránkách, ale byl i tady na 4000.cz a já nevím kde ještě všude. Co se týče peněz za tento postroj. Kauza není u konce, jak to dopadlo napíšu v pondělí, budete koukat  Hele, Gondo a jestli z toho chceš udělat článek, jenom dobře. Nevymyslel jsem si ani slovo. Naopak. ( a přidám i fotky postroje )
|