Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>
Parachutist - 17. 04. 2009 09:46 Čau,
chtěl jsem si objednat Parachutist. Jediné spojení s tímhle časopisem je na stránkách USPA - http://www.uspa.org/. Pochopil jsem to tak, že cesta k němu vede jedině přes členství v USPA. Je to dost na hlavu, ale co... Problém je v tom, že jedinou možnost platby mají kartou. To jsem zkoušel (mám MasterCard) a odepsali mi, že platba musí probíhat z US účtu! To je dost divný... Není nějaká jiná cesta?

Příspěvek editován: Vašek, v: 17. 04. 2009 09:47
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Parachutist - 17. 04. 2009 21:56 No vzhledem k tomu, že Parachutist vydavá USPA, mi nepřipadá divný, že se předplatné sjednává u nich. A 60 dolců ročně za časopis v týhle kvalitě mi nepřijde až tak moc...takže to členství, který se s tím veze, mi nepřijde jako takový příkoří
S tou platbou je to jednoduchý. Stáhni si u nich na webu žádost o členství(membership application). Kromě jiných věcí tam budeš vyplnovat i číslo karty. To je celý. Já to tak dělám 5 let a je to vpoho. Btw. mám taky mastercard. Pokud bys potřeboval pomoct, klidně napiš.
Re:Parachutist - 18. 04. 2009 00:16 Mě nepřijde 60 dolarů moc! To je naopak příjemná cena, jak říkáš. Jenom prostě ta skutečnost, že se musíš stát někde členem, abys měl nárok na časopis. Ale příkoří to není, tak co...
Ty jim tu žádost potom posíláš na mail naskenovanou, nebo poštou? Mají tam taky online přihlášku, ale s tou byly ty problémy, jak jsem psal.
Re:Parachutist - 18. 04. 2009 18:25 Posílám to faxem nebo mailem jako přílohu. Online to nemuzu udelat, protoze krome licence prodluzuju i ratingy a tam musi byt videt podpisy. Tím pádem s tím nemám žádnou zkušenost.
Nemusíš mít obavy, z tohohle členství nevyplývají kromě těch 60 doláčů žádné povinosti ani závazky
Re:Parachutist - 26. 04. 2009 10:42 to hors: jak se ti v noci spí s vědomím, že jsi musel amíkům prozradit číslo svý karty

...jo, je mi to jasný, za tohle si skočím ze 180 10x

Příspěvek editován: LT, v: 26. 04. 2009 15:29

Příspěvek editován: LT, v: 26. 04. 2009 15:30
Re:Parachutist - 26. 04. 2009 20:41 Pokud myslis ze 180 m, tak urcite
Porad cekam, kdy se ve vpara 1 objevi, ze student by mel citit uctu k svemu instruktorovi...a porad nic
Re:Parachutist - 27. 04. 2009 06:50 navrhuji novou anketní otázku: "Má být povinnost cítění úcty žáka ke svému instruktorovi zakotvena ve směrnici v-para-1?"

Příspěvek editován: LT, v: 27. 04. 2009 07:08

Příspěvek editován: LT, v: 27. 04. 2009 07:17
Re:Parachutist - 27. 04. 2009 16:59 Copa je to za nesmysl? Povinnost cítit úctu? Celá otázka je úplně postavená na hlavu a ještě to zanášet do stanov a směrnic, to mi dost připomíná stupidní vyhlášky český vlády, kucí kucí, neupadl někdo na květák?
Samozřejmostí je, že žák instruktora respektuje, vo tom žádná a další okolnosti jsou jen na situaci v klubu a kdo si chodí zaskákat mezi kamarády, tak tohle vůbec neřeší....
Re:Parachutist - 28. 04. 2009 20:25 To Stepan: nevzrusuj se, to je jen spickovani mezi mnou a moji ponekud pridrzlou studentkou LT
Tebe se to- pokud vim- nijak netyka.....
I kdyz....to jako chces rict, ze nebastis svyho instruktora???
Re:Parachutist - 29. 04. 2009 00:21 To Hors: Pokud umíš číst , tak mě se týká ten případ, kdy si chodíš zaskákat mezi kamarády (kam patří i instruktoři) a já takovýhle špičkování -jak ty říkáš- a přihlouplý návrhy na směrnice vůbec neřeším...

Příspěvek editován: Štěpán, v: 29. 04. 2009 00:24

Příspěvek editován: Štěpán, v: 29. 04. 2009 00:25
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>