Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
Otrokem parašutismu - 04. 04. 2007 15:15 Nemáte někdo ponětí, zda by se někde ještě dala sehnat knížka "Otrokem parašutismu" od Miloše Jurči? Vyšla v nakladatelství letecké literatury Svět křídel v roce 2001.
Případně, pokud by se jí někdo chtěl zbavit...
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Otrokem parašutismu - 04. 04. 2007 15:48 Můžu Ti ji půjčit, jestli máš zájem. Případně jestli toužíš výhradně po vlastnění takového čtiva, zkus mu napsat a poptat se, kde a zda vůbec se kniha ještě dá koupit: http://www.vzpominky.wbs.cz/
Re:Otrokem parašutismu - 04. 04. 2007 15:55 Hanka napsal:
Můžu Ti ji půjčit, jestli máš zájem. Případně jestli toužíš výhradně po vlastnění takového čtiva, zkus mu napsat a poptat se, kde a zda vůbec se kniha ještě dá koupit: http://www.vzpominky.wbs.cz/
Díky za nabídku, knížku bych si rád půjčil. Ale stejně jsem mu napsal
Re:Otrokem parašutismu - 04. 04. 2007 18:04 V knihkupectvích jsem jí párkrát viděla.Navíc mám pocit,že někdo na Hofylandu jí jednou dostal 2x k Vánocům,nebo tak něco a chtěl se jedné zbavit.Jen nevím kdo,možná Alexandra?
Re:Otrokem parašutismu - 04. 04. 2007 19:15 Mezzanine napsal:
V knihkupectvích jsem jí párkrát viděla.Navíc mám pocit,že někdo na Hofylandu jí jednou dostal 2x k Vánocům,nebo tak něco a chtěl se jedné zbavit.Jen nevím kdo,možná Alexandra?
Díky, zapátrám.
Re:Otrokem parašutismu - 04. 04. 2007 19:53 Dvakrát jsem ji kdysi dostala já, Ardnaxela pak jednu ode mne koupila a ta druhá mi zůstala. Je jak nová, víckrát než jednou to asi číst nebudu... Možná tak za čtyřicet let, až budu sedět na verandě s panáčkem, sledovat zapadající slunce a odhozy mladých a nadějných...
Re:Otrokem parašutismu - 04. 04. 2007 20:41 Já jsem si jí většinu přečetla na stojáka v jednom knihkupectví,když jsem zatahovala francouzštinu
Re:Otrokem parašutismu - 07. 04. 2007 15:51 Tak knížku už mám, dal mi jí Ururu, takže mu tímto děkuji.