Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>
Dead list - 19. 07. 2011 13:22 Převzato z https://www.facebook.com/event.php?eid=194326603954117. Smutný je, že tam je řeč i o lidech z tohoto webu

------------------------------------------------------

TOUTO STRÁNKOU JSME CHTĚLI POUKÁZAT NA NĚKTERÉ VAŠE KAMARÁDY, KTEŘÍ SE BOHUŽEL POHYBUJÍ V NAŠICH KRUZÍCH A NEJSOU SCHOPNI TUTO STRÁNKU KTEROU JIŽ DÁVNO VYTVOŘILI UVÉST VEŘEJNĚ,ALE ANI SE K NÍ NEJSOU SCHOPNI PŘIZNAT!!!!
NĚKTERÁ JMÉNA JSOU VÁM ZNÁMÁ VÍCE (např. Lugi, Lojzek, Gondo), NĚKTERÁ MÉNĚ (Aureliano- přezdívka nám neznámá), ALE JSME RÁDI, ŽE JSME SE K TÉTO STRÁNCE DOSTALI A VÍME O NÍ!!!
KAŽDÝ BY SE MĚL NEJPRVE ZAMYSLET NAD SEBOU A ZAMÉST SI NA SVÉM KOBEREČKU, NEŽ RÝPAT DO OSTATNÍCH, KTERÝM JAKO INSTRUKTOŘI NEJSOU SCHOPNI PORADIT ANI POMOCT, NAOPAK SE JIM SNAŽÍ PODKOPAT AUTORITU SLOVY ZABIJEŠ SE, NA TO NEMÁŠ A PODOBNĚ!!!!

OSOBNĚ SE NÁM TATO STRÁNKA ZDÁ MORBIDNÍ A VELMI NEPATŘIČNÁ.
KAŽDÝ Z VÁS CO MÁ ROZUM SNAD NÁŠ PROVOKATIVNÍ PŘÍSTUP POCHOPÍ !!!!!

TEORIE TÉTO STRÁNKY:

Budeme si tipovat, kdo z našich kamarádů - PARAGÁNů brzy zemře nebo alespoň bude mít úraz - samozřejmě na padáku. Účelem bude-sbírat body za Vaši pravdu ve Vámi vypsaném tipu.
Samozřejmě se to odvíjí pouze od zmenšování padáků, SWOOPU, CRW a pod.
Nezáleží na šikovnosti, věnování se tomuto sportu, záleží pouze na tom, kolik máte seskoků, ani nezáleží na tom za jakou dobu (v případě dotazu dodáme tabulku o počtu seskoků a tam napíšeme co vše se již učit nemusíte).Ono záleží vlastně jen na tom, co Vám uteklo mezi prsty a čeho se bojíte, nebo nemáte chuť se učit. Proto jsme již jako druzí v paragánském okruhu vypsali tuto stránku, ale veřejně.
Touto formou můžete upozornit své blízké, či lidi co znáte, nebo máte snad rádi na to, že se zabijí.

Tipujete 5 nejlepších adeptů, za které získáváte body v případě toho že se jim něco stane ( body jsou Vám upozorňujeme k ničemu).
V případě, že se Váš blízký dostane na první či druhé místo, musíte ho vyloučit ze svého seznamu přátel , aby jeho smrt, či zranění Vás tolik nemrzelo nebo nebolelo.

BODY:
smrt 10 bodů
vážnější úraz - dáme tak 8 aby jsme nežrali
mírnější úraz bodů 6

Prosíme nejlépe použijte přezdívku, aby Vás nikdo nepoznal :-D

Mějte hezký den )
  | | Téma bylo zamčeno.
Re:Dead list - 19. 07. 2011 13:45 Filip napsal:
Prosíme nejlépe použijte přezdívku, aby Vás nikdo nepoznal :-D
A ty se nám představíš, Filipe?
Netuším co se na FB děje, nemám tam účet takže si to nemohu přečíst.
Nicméně je mi jasné co je tématem. Jde o vlákno na diskuzním fóru, které je neveřejné. Není to tedy žádná stránka. K ostatním lidem se nebudu vyjadřovat, to mi nepřísluší. Ale zmínil ses o mne.
Takže: v žádném případě nejsem autorem dotyčné "stránky". Navíc tam již více než dva roky nejsem aktivní.
To co se v tom fóru řeší je hodně černý humor. Ten není každému blízký a právě proto je to vlákno neveřejné, aby se nějaká část lidí necítila pohoršena. Podotýkám, že jde jen o černý humor - nikdo nikomu nepřeje ve skutečnosti nic zlého.
Nic o tom nevíš, ale máš nutkavou potřebu se k tomu vyjádřit.
BTW: v první polovině tvého příspěvku se ti zasekl Caps Lock, nech si opravit klávesnici.
  | | Téma bylo zamčeno.
Re:Dead list - 19. 07. 2011 14:24 Já jsem Filip jako ty Gondo A jen jsem zde publikoval to, co jiní píšou na Facebooku, diskuze tam je velká a zajímavá. Příspěvek jsem neupravoval, mě se CAPS Lock opravdu nezasekl. Mimo jiné se v té debatě tam píše o odebrání přístupu jednomu člověku. Poté, kdy utajovaná sekce byla ukázána dalším. Asi aby něco tajného nevynesl...
Nazývejte si to jak chcete. Mě osobně se takové chování nelíbí a ke sportu to podle mě nepatří. Jestli má někdo potřebu si z druhých dělat srandu a tvořit v rámci toho nějaké pořadníky smrti, vypovídá to maximálně tak o ubohosti. Jediným mým cílem bylo upozornit ostatní sportovce na tyto jejich "kamarády".
  | | Téma bylo zamčeno.
Re:Dead list - 19. 07. 2011 14:44 Filipe, o mně není problém zjistit kdo jsem
http://www.4000.cz/kdo-jsme.html
Reagoval jsem na to, že sám vyžaduješ "neskrývání se" za přezdívky.
A k tématu: opět opakuji, že jde o zcela soukromé diskuzní fórum, které není určené pro veřejnost a co se tam řeší, do toho nikomu nic není. Pro tebe evidentně tento druh černého humoru určen není, tak se k tomu prostě nevyjadřuj a nech to být.
Mě osobně se takové chování nelíbí
Nelíbí se ti co? Že se několik lidí baví soukromě v uzavřené společnosti? A co je ti po tom?
Diskuzní fórum slouží k řešení problémů. Jaký problém jsi chtěl vyřešit ty překopírováním příspěvku odjinud?
  | | Téma bylo zamčeno.
Re:Dead list - 19. 07. 2011 14:52 Milý Filipe,

mohl bys prosím dát link na onu stránku o které zde píšeš? A jaké bys nabízel "řešení" ???

Příspěvek editován: Lojzek, v: 19. 07. 2011 15:23
  | | Téma bylo zamčeno.
Re:Dead list - 19. 07. 2011 15:25 Filip Mrázek. Ale to vám asi nic stejně neřekne

Diskuze si tu mějte o čem chcete. Stačí, že ostatní vidí, co jste ve skutečnosti zač. Užívejte si Vašeho černého humoru na úkor druhých Užitečnější by bylo edukovat ty, které si na svoje seznamy píšete. Ale to asi moc neumíte, co?
  | | Téma bylo zamčeno.
Re:Dead list - 19. 07. 2011 15:29 Filipe,

1) je to dtto, jako kdybychom začali vytahovat a kritizovat něco z tvého soukromého života..když je něco neveřejné, je to soukromé.

2) když se setkám s něčím o čem pochybuji, nevím co to má znamenat, tak se nejdřív zeptám. Otázku "proč?" jsi uměl už ve 3 letech, je dobré na ni nezapomenout po celý život, teprve pak přejít do další fáze - hodnocení.

3) dead list není voodoo ani kdyby byl veřejný. Sám o sobě nikomu neubližuje. Pokud jsi chytrý jako rychlý s přeposíláním informací, které jsi získal, ale vlastně nevíš ani odkud doopravdy jsou, tak zkus zapřemýšlet, proč skutečně vlákno dead list vzniklo...není to o tom, jestli někdo rady dává, ale jestli je ochoten je přijmout.

4) a stejně jsi lišák - 4000.cz bylo takové unylejší poslední měsíce, že tě Gondo najal abys to tu trochu oživil po vzoru propagace Tomáše Pacovského z Comebacku z TV Nova.... Marcelko?????
  | | Téma bylo zamčeno.
Re:Dead list - 19. 07. 2011 15:31 To co píšeš není pravda. Když už jsme u toho, tak je špatně dokonce i samotný název. A takzvaná "teorie stránky" je vymyšlená kompletně někým, kdo nemá s danou "stránkou" vůbec nic společného. Takže je od tebe hezké, že na autory hážeš bláto, ale sám máš máslo na hlavě.

Nejdřív mě diskuze na facebooku urážela, ale nyní se hezky bavím na blbostí některých lidí. Zejména těch, kteří nechápou psaný text. A dále pak těch rozhořčených diskutérů, kteří diskutují nad obyčejnou pomluvou :-D
  | | Téma bylo zamčeno.
Re:Dead list - 19. 07. 2011 15:31 Filip napsal:
Užitečnější by bylo edukovat ty, které si na svoje seznamy píšete
Já bych všechny ty seznamy zakázal, beztak každého jenom otravují
  | | Téma bylo zamčeno.
Re:Dead list - 19. 07. 2011 15:45 Terezka Berková
Sázet na smrt či úraz lidí-kamarádů, kteří milují stejný sport - to mi přijde jako pokleslá zábava. Z těchto aktérů je mi - s prominutím - na zvracení a svědčí to pouze o jejich podprůměrnosti. O víkendu jsem se dozvěděla, že i já mám tu čest být nominována - jak milé, když někdo netrpělivě očekává, kdy se konečně zabiju nebo se "alespoň" zraním na padáku, aby mohl za mne získat jakési pos***né body!!!!!!!!!!!!

Jiri Kudrna
Tak si predstavte ze po tomhle vikednu mi "nekdo" zakazal pristup do Death listu. Do toho puvodniho kvuli kteremu ted vznikl tenhle Felixuv. Neni to zvlastni? )))

Jasně, nic není pravda a všechno je to vymyšlené
  | | Téma bylo zamčeno.
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>