Re:Dead list - 19. 07. 2011 15:52Filipe, důkaz, který jsi sem dal, je pouze důkazem diskuze na facebooku. Něco lepšího bys neměl? Třeba link na konkrétní "stránku" o který jsem tě prosil již dřív? Nebo jsi snad nic takového neviděl? Nečetl?
| | Téma bylo zamčeno.
Eliša
Uživatel •••
Re:Dead list - 19. 07. 2011 16:00Lojzku ty jsi dobry taktik.bohuzel tato Vase velmi vtipna a utajovana stranka diky Vasemu clenovi Lugimu uz davno neni utajovana.Obtezuje tim zivot vsem a sam umi akorat placat hubou.Ty sam jsi taky nekde jinde ve skakani a o letani na padaku jsi slysel v teorii.jsem velmi rada,ze jsme Vasi velmi ubohou stranku zverejnili a nehodlam se ani stydet ani schovavat.mate zaky jen pro prachy,proto je neposouvate dal,aby jste jim mohli pujcovat jen ty velke padaky,protoze z toho mate opet co? Jen prachy a malo zkusenosti o bezpecnem pristani.hold stara skola a cas bezi.Preji Vam mnoho uspechu ve Vasem tipovani,vice se k teto debate vyjadrovat nebudu,i kdyz komentaru prijde jiste dost.Ale jak se rika potrefena husa se vzdy ozve panove ELISKA
| | Téma bylo zamčeno.
Filip
Uživatel ••
Re:Dead list - 19. 07. 2011 16:03Lojzek napsal: Filipe, důkaz, který jsi sem dal, je pouze důkazem diskuze na facebooku. Něco lepšího bys neměl? Třeba link na konkrétní "stránku" o který jsem tě prosil již dřív? Nebo jsi snad nic takového neviděl? Nečetl?Gondo existenci potvrdil i v této diskuzi. Těžko můžu linkovat něco, co před námi sami tajíte I z Facebooku je zřejmé, že o tom Vašem dead listu v nějaké podobě slyšela spousta lidí Nepřímé důkazy, ale ono to stačí. V kontrastu s Vašemi reakcemi.
| | Téma bylo zamčeno.
Gondo
Správce Admin
Re:Dead list - 19. 07. 2011 16:18Filip napsal: Lojzek napsal: Gondo existenci potvrdil i v této diskuzi. Těžko můžu linkovat něco, co před námi sami tajíte I z Facebooku je zřejmé, že o tom Vašem dead listu v nějaké podobě slyšela spousta lidí Nepřímé důkazy, ale ono to stačí. V kontrastu s Vašemi reakcemi. Tak já to nakonec shrnu: šlo o soukromé diskuzní fórum, zcela neveřejné. Představte si, že se se známými bavíte v uzavřené společnosti na jakékoli téma a někdo vaší soukromou debatu vynese ven a začne vás napadat. Lugi má takovou povahu, že čas od času dokáže slušně nasrat i velmi dobré kamarády, jako se to stalo právě teď.
Eliško, myslím že není třeba nikoho napadat nepodloženými názory. Jasně že cítíš potřebu být na straně Felixe, to je pochopitelné, ale chtělo by to debatovat v nějakých mantinelech. A mimochodem - jsem si jist, že Lojzek má paraškolu především pro peníze Z naprosto stejného důvodu, ze kterého existují i všechny ostatní paraškoly.
| | Téma bylo zamčeno.
Gondo
Správce Admin
Re:Dead list - 19. 07. 2011 16:20Vlákno zamykám. Fórum má sloužit k řešení problémů a tady se nic neřeší, jde jen o napadání lidí. Pokud máte potřebu, založte nové vlákno, ale debatujte konstruktivně, tak aby to k něčemu vedlo. Děkuji.
| | Téma bylo zamčeno.
Filip
Uživatel ••
Re:Dead list - 19. 07. 2011 16:22Jasně, běžně trávíme soukromé debaty tím, že stavímě žebříček pravděpodobnosti úrazů či smrti z řad paragánů
| | Téma bylo zamčeno.
Lojzek
Uživatel •••
Re:Dead list - 19. 07. 2011 16:29Nikdo samotnou existenci DEATH LISTU nepopírá. Otázkou je ovšem to, proč Eliška (nebo snad Felix) vytvořili pseudopravidla a dali je na facebook.
Filipe, proč sem tedy linkuješ tato pseudopravidla a kydáš třeba konkrétně na mě hnůj, když vůbec netušíš, jaká je realita?
"Stránku" před vámi netajíme. Ale stejně tak, jako se nebudu chlubit svým internetovým bankovnictvím, či rodinnýma fotkama veřejně, tak i tato záležitost není primárně určená lůze. Co dokáže lůza napáchat vidíme nyní na diskuzi na facebooku i zde.
Přečtěte si například příspěvek od Elišky, které samotná existence neveřejné diskuze obtěžuje život. Chudák holka. Kdyby jen tušila, kolik neveřejných diskuzí na internetu probíhá za jejími zády. Asi by se z toho úplně zbláznila.
| | Téma bylo zamčeno.
Hanka
Správce Admin
Re:Dead list - 19. 07. 2011 23:38A on je ten death list nějak zvlášť utajený? Pokud vím, funguje docela dost let a ti, co na něm figurují, to všichni vědí, neboť to s nimi rozhodně bylo řešeno na letišti face to face.
Nikdy se mi tenhle list nelíbil, ale spokojila jsem se s odůvodněním, které mi bylo poskytnuto. Bylo mi řečeno, že u některých lidí můžeš vysvětlovat, doporučovat, nabízet jim k odkoupení jejich stávající vrchlík výměnou za pro ně bezpečnější, a to bez dodatečných nákladů, ba dokonce jim to může říkat i mnoho dalších instruktorů. Ale jsou prostě lidé, kteří budou chodit a otravovat všechny okolo tak dlouho, dokud nenajdou někoho, kdo jim řekne to, co chtějí slyšet. A takoví patří na death list. Jinými slovy, jsou needukovatelni, Filipe.
Filipe, bez urážky, jsi mimo, příšte si nejdřív zjisti fakta. Mimochodem mně do death listu přístup nedali (i kdybych ho chtěla), protože na moje moralistické kecy tam nikdo zvědavý nebyl. Rozhodně z toho ale nemám neklidný spánek, tak nevím, proč ho máš mít ty (kor kdyz ta diskuse nikdy nebyla veřejná, a vždy jí přecházela debata s dotyčným na letišti a snaha zvrátit nějakým způsobem jeho jednání, které se někomu třeba zdálo nebezpečné). Ale myslet si o tom samozřejmě můžeš svoje (jako i já).
A Eliško, na tebe reagovat nebudu. Raději to vyřešíme mezi čtyřma očima - zeptám se tě ráda na tvoje rady ohledně výběru vhodného vrchlíku pro studenty kategorie Ž Pokud ovšem máš na to, řešit s lidmi věci osobně a ne psát sáhodlouhé SMSky a příspěvky plné nenávisti na všechny ty internety.