Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>
Kurz oprávnění H - 07. 09. 2011 19:07 KURZ SPECIELNÍHO OPRÁVNĚNÍ H. 21. 9. – 25. 9. 2010 Místo konání : Letiště Jihlava Začátek kurzu : 21.9.2011 v 9:00 Konec kurzu : 25.9.2011 v 17:00 kontakt: Václav Prokeš e-mail: vaclav@prokes.eu

Více informací a přihláška na adrese http://www.aecr.cz/1537-kurz-opravneni-h-para/
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Kurz oprávnění H - 11. 09. 2011 23:37 Podle popisu náplně kurzu se mi zdá, že se tu po letech konečně někdo pokouší udělat kurs "H" na vyšší úrovni. Držím palce, ať se tahle snaha podaří. T.
Re:Kurz oprávnění H - 22. 09. 2011 19:24 Teda já nevím jak Vy ostatní, ale já z toho moc moudrej nejsem. Oznámení o kurzu "H" v Jihlavě sice na stránkách AČR je ale ..... kromě mailu na někoho koho bohužel neznám, toto oznámení neříká vůbec nic o tom kdo kurz pořádá a zejména kdo bude vydávat specielní oprávnění, když na jediném dosavadním sezení na ÚCL nikdo nevěděl kdy a jak se další specielní oprávnění budou vydávat. Na stránkách AČR v seznamu kontaktů zcela chybí osoby odpovědné za parašutismus - asi se "Šantán" takto elegantně parašutistů zbavil. Tak opravdu nevím. Je to čísi podnikatelská aktivita za 12.200,-Kč / osobu ... teda dost slušná sumička. Takovou ještě nikdo za získání tohoto oprávnění neplatil. Nebo potichoučku někdo získal monopol na cosi ????
Re:Kurz oprávnění H - 22. 09. 2011 19:32 Ještě malá poznámka na okraj - dle zákona zákona tato školení a zejména vydávat příslušná oprávnění může pouze osoba pověrená kterou je jak známo v této chvíli POUZE ÚCL.
Re:Kurz oprávnění H - 22. 09. 2011 22:10 Na slušný a korektně věcný dotaz mi přišla tato odpověď:
Dobrý den,

publikovaný kurz pořádám jako pověřený inspektor ÚCL.

Mimo mne budou v rámci kurzu vyučovat také Jan Šturc, Zbyněk Živný a Jiří Blaška.
Dále je na kurz přizván lékař s odborností na první pomoc a meteorolog.

Na základě přezkoušení v souladu se směrnicí V-PARA bude kandidátům uděleno
speciální oprávnění "H" od pověřené osoby a to ÚCL.

V případě dalších otázek mne neváhejte kontaktovat.

S pozdravem

Václav Prokeš
vaclav@prokes.eu
+420 602279773
Re:Kurz oprávnění H - 22. 09. 2011 22:17 Následoval další dotaz:
Vážený pane,
nemohu nevidět značné nesrovnalosti:
- Vaše jméno nefiguruje na publikovaném seznamu pověřených inspektorů parašutismu na stránkách ÚCL,
- Vaše firma nefigurje na seznamu pověřených organizací (subjektů) je mají právo organizovat škole na získání speciálního oprávnění "H"
- V publikovaném anonymním zvacím dopise (či jak se to dá nazvat) není zřejmé, kdo bude examinátorem na uvedeném školení. Na stránkách ÚCL neexistují do této chvíle pověření examinátoři natož navazující systém vydábní specielních oprávnění ze strany ÚCL.
Tak se ptám - není těch nesrovnalostí nějak moc ?

Ing.Bohumil Nosek
vedoucí instruktor
výcvikového střediska
Karlovarský paraklub
Re:Kurz oprávnění H - 22. 09. 2011 22:28 Omlouvám se za překlepy. To víte adrenalin.
Re:Kurz oprávnění H - 22. 09. 2011 22:28 Omlouvám se za překlepy. To víte adrenalin.
Re:Kurz oprávnění H - 22. 09. 2011 22:50 Víte od člověka, který hodlá školit jiné, lze očekávat znalost alespoň základních vztahů.
Re:Kurz oprávnění H - 23. 09. 2011 09:28 Tak pan Václav Prokeš je skutečně pověřený inspektor a má oprávnění školit a zkoušet, jen to pátrání po základních údajích je trochu vyčerpávající. Proč to není na stránkách ÚCL jasné a zřejmé, jako u ostatních odvětví je nepochopitelné.
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>