Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>
Noční propagačky jsou tady !!! - 07. 11. 2011 15:08 Noční propagačka - no super !!! Dneska je možný už vážně všechno !!! ... mladej blbeček je hvězda To že pilot asi příjde o papíry je mu šumák. Jak se asi zachová UCL k této novince ukáže nejbližší budoucnost. Jo jo demokracie je krásná !!!!
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Noční propagačky jsou tady !!! - 07. 11. 2011 15:17 http://fotbal.sport.cz/clanek/193748-video-parasutista-pristal-v-edenu-byla-to-hospodska-sazka- rika.html
Re:Noční propagačky jsou tady !!! - 07. 11. 2011 15:31 http://www.youtube.com/watch?v=EhrwrQtHNLI&feature=watch_response
Re:Noční propagačky jsou tady !!! - 07. 11. 2011 17:02 Celá akce byla řádně nahlášena, povolena a provedena v koordinaci z ÚCL a připravována dlouho dopředu. Takže se prosím zdržte útoků, když nemáte správné informace. Honza Pilík

PS: A primitiv, co mě zde nazývá blbečkem, ať si spočítá všechny zuby, protože až ho potkám, tak už všechny mít nebude.

Příspěvek editován: Jan Pilík, v: 07. 11. 2011 17:03

Příspěvek editován: Jan Pilík, v: 07. 11. 2011 17:13
Re:Noční propagačky jsou tady !!! - 07. 11. 2011 17:24 Vážený útočící, pilot nepodstupuje riziko ztáty průkazu způsobilosti vědomou nekázní. Zdali se nejedná o výjimku byste si měl před vyslovením názoru řádně prověřit.

P.S. Součástí demokracie je i respektování názorových menšin - jako třeba té Vaší. I přesto bych tento systém řízení společnosti zachoval (pravděpodobně na rozdíl od Vás)
Re:Noční propagačky jsou tady !!! - 07. 11. 2011 17:49 ... no vždyť říkám, že demokracie je krásná - nicméně asi bys měl znát, že při takovéto akci musíš mít krom jiného i souhlas majitele doskokvé plochy - což jak je zřejmé nebylo !!! Jinak mi to je opravdu pumpička. Každej si lehne, jak si ustele. Jo a klidně se s Tebou setkám a o zuby strach nemám.
Re:Noční propagačky jsou tady !!! - 07. 11. 2011 17:59 Souhlas majitele doskokové plochy samozřejmě mám před sebou na stole. Ještě nějaký problém? Vážně nemáš pradu, takže bych prosil omluvu za toho blbečka. Nechtěl by ses nám představit?
Re:Noční propagačky jsou tady !!! - 07. 11. 2011 18:01 Tak to je jiná - v tom případě se Ti omlouvám. Mě už dneska vážně nic nepřekvapí
Re:Noční propagačky jsou tady !!! - 07. 11. 2011 18:03 Ani v představení nemám problém - Bohumil Nosek, Karlovarský paraklub
Re:Noční propagačky jsou tady !!! - 07. 11. 2011 18:06 Omluvu přijímám víš celá akce nám dala dost práce ji v pořádku připravit jak legslativně, tak i technicky, tak se mi nediv, že jsem nastartovanej když se do nás někdo začne obouvat a první vytáhnout "blbečky".

Jinak Honza Pilík Aeroklub Hořovice.

Příspěvek editován: Jan Pilík, v: 07. 11. 2011 18:09
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>