Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
A zrovna tohle mě začlo zajímat... - 05. 11. 2008 19:32 Tak jsem si říkal, že si zkusím skočit abych viděl jaké to je. A bylo to, no, nevím, tak silné smíšené pocity jsem ještě nikdy neměl Tak jsem si říkal, skočím si ještě, zagoogluju, ono se to nějak vystříbří. A ejhle. Tohle CRW mě docela zaujalo. To bude asi fuška na precizní řízení, vzájemnou komunikaci a tak... a to je teda výzva...Zabýváte se tím někdo? Jsem začátečník. Má smysl se tím začít zabývat hned ze začátku nebo to má smysl až po stovkách seskoků?
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:A zrovna tohle mě začlo zajímat... - 07. 11. 2008 09:37 Rekl bych ze musis bejt hodne vyskakanej, aby ses poustel do takhle tezky discipliny. (Srazka s jinym padakem je skoro to nejhorsi, co te muze potkat...) Ale zkusenosti s tim nemam, kazdopadne se na to pekne diva...
Re:A zrovna tohle mě začlo zajímat... - 07. 11. 2008 12:36 No právě...pokoukání je to pěkné ale tuším, že to nebude žádná legrace...

Na druhou stranu je to docela motivace pro trénik řízení padáku, přesnosti atp...