Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
průkaz parašutisty - 03. 03. 2012 07:27 takže abych se zorientoval. můžu s platným průkazem parašutisty, vydaným aečr s nalepenou známkou na tento rok, ještě skákat ?
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:průkaz parašutisty - 04. 03. 2012 10:24 znamka je myslim nepodstatna, smerodatne je datum platnosti uvedene v priloze prukazu (tam co je kategorie)...
Re:průkaz parašutisty - 05. 03. 2012 19:53 Ano můžeš, pokud nebudeš měnit žádné kategorie tak ti průkaz platí do doby datumu uvedeném v průkazu (modrém , vydaném v Aečr)
Re:průkaz parašutisty - 10. 04. 2012 09:15 Můžu se zeptat, jak je to s prodloužením platnosti průkazu parašutisty? Průkaz je vydaný AeČR, po celou dobu bez kategorie, známku jsem měl akorát první rok, jinak bez a platnost průkazu mi končí letos na podzim. Koukal jsem, že se o toto začal starat ÚCL.

Skáču málo, nárazově, takže ani nepočítám, že bych si dělal kategorii A, ale průkaz bych rád měl, když se rozhodnu (tedy když peněženka rozhodne), že zase budu skákat...

Děkuji, Jakub
Re:průkaz parašutisty - 10. 04. 2012 10:04 Podstatné je datum platnosti. Jakmile vyprší, bude pro jeho prodloužení potřeba zdravotní prohlídka. Přesný postup je zde: http://www.caa.cz/file/5634
Re:průkaz parašutisty - 11. 04. 2012 11:36 To můžeš, dokud má modrá průkazka platnost tak prostě platí.
Musela by tam být změna kategorie , aby se průkaz musel předělávat.
Pak by musel být vystaven průkaz nový a modrý by neplatil.
Re:průkaz parašutisty - 12. 04. 2012 13:01 Pokud neplanujes A staci medical L2, prukaz nepotrebujes. UCL az do splneni kategorie A zadny prukaz nevzdava.
Pokud by jsi mel modry prukaz bez kategoie (Z) a mel splneno na A vyplnis kus zadosti o kategorii a kus o vydani prukazu (slucis listy za dvou zadosti do jedne), tim se vyhnes kolku za 500Kc, v tom pripade zaplatis pouze 50Kc.