Michal
Uživatel
 •••
|
Re:Kde se skáče v Pardubickém kraji - 09. 08. 2012 00:26
Možná se na to koukám z blbého úhlu, ale... Pominu-li neadekvátní přirovnání, že za cenu 2-3 levelů AFF budu mít na SL Áčko, tak stejně bych se přiklonil k tomu, že SL je podstatně levnější.
Po 12 skocích jistě student mít Áčko nebude, ale bude toho opravdu umět o tolik míň než student na 2. levelu AFF?
AFF kurz vyjde tak na 30000 Kč? No, za ty prachy při SL pořídím cca 12 potřebných nížek (cca 4000-4500 Kč) a pak mi zbude na takovejch 50 výšek? Pravda, nepočítal jsem bakšiš pro instruktora. Nicméně pokud se bavíme o SL a menších letištích, kolikrát je to i o kamarádech, kteří jsou rádi, že jim přibude paragán a nesnaží se ho proto sedřít z kůže.
Vím, je to kšeft, ale viděl bych to spíš tak, že obě varianty mají něco do sebe, pokud je člověk střevo, asi lepší AFF, pokud je trochu šikovnej, myslím, že lano by mohlo stačit. Sám jsem šel na svém začátku cestou lana a upřímně, jsem za to rád.
A teď mi naložte...
MŠ
P.S.: Rozhodně se nepovažuju za nějakého borce, jen tu sdílím svůj osobní názor.. P.P.S.: V Ústí je to taky fajn! Příjemná atmoška, žádná divoká komerce, L-60..
|