Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
...a zase to canopy... - 04. 05. 2007 11:00 Vcera probehl na letisti v PB dalsi kurz o letani a na padacich a bezpecneho pristavani. Chtel bych jen zminit to ze tentokrat prevazovaly VELKE padaky nad temi malymi rychlymi a dovoluji si rict ze i tito lide kteri tam byli s padaky o velikosti 190 ctverecnich stop odchazeli z kurzu spokojeni a nabiti novymi vedomostmi a poznatky. A nemyslim si ze by se tam citili trapne nebo byli nejak ustrkovani.
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:...a zase to canopy... - 04. 05. 2007 11:11 Už nikdy nic proti neřeknu Schyluje se k tomu, že se asi také zúčastním
Mimochodem - jen se blbě dívám, nebo se kalendář takovýchto akcí nikde předem neobjevuje? Vždy se na webu Příbramáků objeví fotky z právě proběhlé akce, ale jak se to dozvědět dopředu?
Re:...a zase to canopy... - 04. 05. 2007 11:17 Není možný, Ty že bys jel taky?)) Mimochodem, až si to rozmyslíš, dej vědět, chystám se tam už dlouho, ale čekám, až projeví zájem někdo s většími padáky. Bude chtít jet i Kamil, takže bychom to pak nějak měli dát dohromady v době, kdy bude v ČR.
Re:...a zase to canopy... - 04. 05. 2007 11:21 Hanka napsal:
Mimochodem, až si to rozmyslíš, dej vědět, chystám se tam už dlouho, ale čekám, až projeví zájem někdo s většími padáky.
Jak jsem se dočetl, tak: Termín na další kurz přistávání CANOPY THERAPY bude ve ČT 7.6. 2007 od 9h na letišti v Příbrami.
Já bych i jel, ale vzhledem k tomu, že právě měním místo, tak ještě netuším jak se ke skákání ve všední den bude stavět můj nový chlebodárce
Re:...a zase to canopy... - 04. 05. 2007 11:23 Tak to zatím nebudeme hrotit, až to bude aktuální, tak to začnem řešit.
Re:...a zase to canopy... - 04. 05. 2007 11:35 Termin byva vyvesen na keepfalling.cz. Je dobre se domluvit dopredu a rezervovat si misto. Jinak pokud date dohromady treba 8 lidi neni problem udelat kurz jenom pro vas. Ja to tak loni udelal a byli jsme tam jenom horovicky a vsichni poprve
Re:...a zase to canopy... - 25. 05. 2007 13:59 Já by jsem měl taky zájem jen nějak nevím kdy a jak budu mít čas, ale určitě by jsem chtěl být moudřejší.