Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
;) - 11. 04. 2007 15:26 Zdar, tak jsem se musel taky registrovat, abych tu s Vámi mohl diskutovat
Odpor některých lidí k čemukoliv co zrovna neskáčou je teda dost zarážející. Názory jako že swoop bych nedělal, protože to lítaji jen samolibí namachrovaný frajeří, CRW bych nedělal, protože to skáčou jen magoři co se chtěj zabít, nebo přesnost bych neskákal, protože to skáčou jen starý páprdové na ohromnejch matracích a jediný správný je kochat se na 200 a občas zkusit nějakej pokus o FF je dost zcesný. Kdokoliv skušenej ti k lítání něco řekne (a můžeš si o něm klidně myslet, že je to jinak pěknej jantar) je lepší, než když na to budeš přicházet sám.
Co se týká nerozumného (u některých lidí) zmenšování padáku, to už je tolikrát propraná věc, že každému kdo si sám nedokáže srovnat na co má, holt nezbude, než si tu hubu nabít. Smutný je jen to, že se někdo snaží na prodávání malejch padáků nezkušenejm skokanům vydělat.
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:;) - 11. 04. 2007 16:27 kozlík napsal:
jediný správný je kochat se na 200 a občas zkusit nějakej pokus o FF je dost zcesný.
To by mě zajímalo, koho tím myslíš? Toho asi neznám?
Jsem dalek toho, abych nějakou disciplínu zavrhoval, každá má pro někoho nějaké kouzlo. Pro mě například je to pohodové skákání na mojí 200. Ale mělo by se to dělat s rozumem a maximálně bezpečně a právě u swoopů je nejvíce vidět, jak se to dělá hlava nehlava.
Swoop se mi líbí, pokud to dělají zodpovědní profíci. Např. Skotáci - vypadá to efektně a přitom nemám pocit, že by to bylo nebezpečné.
Re:;) - 11. 04. 2007 16:55 nebuď vztahovačnej
Jenže k tomu, aby si lítal jako profík se musíš nějak dostat, koukáním na videa nebo postáváním na letišti se to nenaučíš
Re:;) - 11. 04. 2007 16:57 Swoop se mi líbí, pokud to dělají zodpovědní profíci. Např. Skotáci - vypadá to efektně a přitom nemám pocit, že by to bylo nebezpečné.

A vis o tom ze i oni si ten nos na tom padaku uz taky nabili? Myslim ze i na PB se najde par lidi na ktere je radost se divat a tim nechci tuto DZ nijak obhajovat. Ikdyz vlastne ani nevim pred cim.