Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
demonstrace u soudu - 09. 12. 2009 08:09 http://zpravy.idnes.cz/parasutista-predvede-soudci-jak-se-ve-vzduchu-chova-spatne-slozeny-padak-1qs- /krimi.asp?c=A091208_205844_krimi_mmb

neví někdo, který odvážlivec se uvolil pustit se do takových pokusů..?

PS: A co to má ten nešťastník na obrázku za padák?? To vypadá jako paraglide..
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:demonstrace u soudu - 09. 12. 2009 10:02 To je klasika, na iHeute nikdy nepochopí rozdíl mezi parašutismem a paraglidingem.
Kdyby mi hrozilo pět let vězení, tak bych taky předváděl seskoky, až by se ze mě kouřilo.
Re:demonstrace u soudu - 09. 12. 2009 11:27 ... sry, tos asi nepochopil podstatu vyse zmineneho clanku.
Ten kdo bude predvadet chce uskodit tomu co je souzen v odvolacim rizeni ...

Příspěvek editován: Goldik27, v: 09. 12. 2009 11:30
Re:demonstrace u soudu - 09. 12. 2009 12:11 Přečetl jsem to dost ve spěchu. Původně jsem předpokládal, že bude ukazovat že se to otevře i při lanu pod rukou, čímž je bude obhajovat. Jenže to je naopak. Tím že bylo lano pod rukou a díky tomu se to neotevřelo se oni hájí a on to bude vyvracet. Teď je to jasné.
Re:demonstrace u soudu - 09. 12. 2009 15:34 To LinPoro: odvazlivec? Ale ne. Tohle neni otazka odvahy, ale spis nedostatku elementarni moralky
Re:demonstrace u soudu - 10. 12. 2009 13:24 no já to pochopila tak, že chce tou demonstrací prokázat, že u instruktorů došlo k pochybení - a tím chce zabránit tomu, aby jim to prošlo bez trestu.
nikdo teda nevíte, kdo ten člověk je?
Re:demonstrace u soudu - 10. 12. 2009 14:46 Ale to víš, že víme....jenomže má k tomu co dělá osobní důvody. O nějakou mrtvou studentku tady vůbec nejde.
Re:demonstrace u soudu - 11. 12. 2009 14:58 To Hors: To mas naprosou pravdu tam jde spis o osobni vyrizovani starych uctu mezi obzalovanymi a svedky )
Re:demonstrace u soudu - 11. 12. 2009 21:41 Je smutny, kdyz jako zaminka pro usili k nalezeni "pravdy" slouzi vyrizovani starych uctu, pokud to tedy tak opravdu je. Ale napada me otazka, zda by to mel byt duvod k tomu, aby ta "pravda" zustala neobjevena.