Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
Free ZR MK2 vs Z1 HP - 17. 11. 2008 22:40 Ahoj,

rozhoduju se jakou si poridit integralku a po hodinach dumani uz nevim jak to rozseknout Jeste jsem je nezkousel, zatim resim technickou cast...

Pomuzete mi nekdo s argumenty pro nekterou z nich?

Diky!
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Free ZR MK2 vs Z1 HP - 18. 11. 2008 07:05 Rozhodne to nejsou jedine moznosti, ktere mas. Ve Freezru skace jestli se nepletu Michal Vidimsky (jiste ti rad poreferuje), v Z1 vetsina rw-ckaru z republiky. Me osobne se na Freezr nelibi reseni pruzoru, takove ty chcapliky dole, za ktere otviras. Domnivam se, ze jsou dost nachylne na poskozeni. Dale (nevim na 100%) je plastova no a ta cena taky neni buhvijak libova. Z1 je standart, ale je to plast ... mozna bych zvazil nejake moznosti z kompozitu .... napr. ceska Vega, ci americka Mamba od renomovaneho vyrobce Bonehead. Moznosti je spousta ....
Re:Free ZR MK2 vs Z1 HP - 18. 11. 2008 18:56 Free ZR MK2 určitě není plastová , ale nevím jestli je přímo uhlíková . Já bych ještě nespěchal , sezona daleko a ukvapená rozhodnutí jsou ta nejhorší .
Re:Free ZR MK2 vs Z1 HP - 18. 11. 2008 22:35 Jak ZR, tak Z1 je plast... bohuzel za tu cenu, ale je to tak podle vseho.
U ZR je obecne pozitivne hodnoceno periferni videni a ani na to zavirani si na forech lidi az tak nestezuji. Naopak na kapsicky nadavaji globalne
Spis mam problem rozlisit, co z tech postu na dz jsou chyby jeste dneska aktualni a co uz treba nejak konstrukcne vyreseny

Mamba vypada fajn, pravda, kdo to tady prodava? Vega ma vsude naprosto strasny fotky a temer nulovy informace, to je pak tezky preferovat cesky vyrobky
Re:Free ZR MK2 vs Z1 HP - 19. 11. 2008 01:14 Také jsem si myslel že ZR je plastová , ale fakt není .

Měl jsem na hlavě obě a musím uznat že ZR mi na hlavě seděl podstatně hůře , než Vega pokud jde o Z1 tu jsem zkoušel také a sedí stejně dobře jako Vega .