Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
Padáky od Junkers-ProFly - Stratos07 - 12. 10. 2008 22:09 Viděl někdo z Vás někoho na vlastní oči skákat na výrobcích tehle firmy ? Já si kdysi skočil na JU-95, ale
jinak jsem to nikdy nikde neviděl. To je skoro stejná exotika jako VTP100.
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Padáky od Junkers-ProFly - Stratos07 - 13. 10. 2008 08:19 zas taková exotika to není, mezi přesnařema je Junkers poměrně normální.
Re:Padáky od Junkers-ProFly - Stratos07 - 13. 10. 2008 10:36 Kdepa ste došli k závěru, že VTP100 je exotika? Nevím tedy jak v Zábřehu, ale u nás na západě je to dost běžnej vrchlík a já sám na něm mám drtivou většinu ze svých seskoků a již zmiňovaný Junkers znám spíše jako výrobce kulatých záložáků, který sem díkybohu ještě otevřený neviděl a to možná díky kvalitám VTP100
Re:Padáky od Junkers-ProFly - Stratos07 - 20. 10. 2008 20:07 Netuším kolik VTP-100vek je mezi lidma. Něco jsem slyšel, že poté, co je nevzala armáda, tak byly levně k mání a to i ty poslední verze, které už byly vyladěné. Jinak na ty Junkersy jsem narazil při prohlížení seznamu schválených padáků v ČR. Přesnosťáře jsem na tom opravdu ještě neviděl. Marsy, Foily nebo i PTCH-11 jo, ale Stratosy vůbec.