Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>
Alti-2 - 25. 04. 2008 08:44 Příspěvek od uživatele "raceface" přesunutý na jeho žádost.

mam od tejto firmy obidva pristroje:
GALAXY III - rucickovy mechanicky vyskomer v kovovom puzdre, dodava sa v roznych farbach (pokovovanie), s fosforovym cifernikom, je mozne objednat cifernik podla vlastneho navrhu (bez priplatku). pri kupovani pozor, v europe sa predavaju dve verzie, s feetovym mechanizmom + metrickym cifernikom a metrovym mechanizmom + metrickym cifernikom (1-2-3-4 km odpoveda 3-6-9-12 hodinam, na feetovom vyskomeri s metrickym cifernikom je to rozhadzane). nevyhoda sklicka je ze je vypukle - lahsie sa poskrabe, na druhej strane je vymenitelne (uzivatel alebo dealer, nieje nutne posielat vyrobcovi, stoji par korun). nosi sa na opacnej strane dlane (standardne), mozne objednat sirsi remienok na zapastie alebo prisrobovat na konzolku na hrudny popruh. dostupna aj vodeodolna verzia a verzia s cifernikom do 8000m. NEPTUNE - digitalny pipak s plne grafickym displejom, prve dve verzie (rozdiel len v softveri) v plastovom puzdre, teraz vysla ver. III v kovovom puzdre. moznost pouzit ako klasicky vyskomer na ruke alebo pipak v helme, vysku ukazuje ciselne aj graficky ( teplomer ), funkcie nejdem vymenovavat, ukazuje a pamata si to vsetko mozne myslitelne, da sa k tomu dokupit softwer na download udajov (paralog), umoznuje to viest elektronicky zapisnik zoskokov (velmi podrobny s grafom priebehu zoskoku, prip. s videom). download sa robi cez infra (neptune III cez mini-usb) co dost vybija baterku, menil som 2x za rok (v neptune III sa uz baterka nemeni, dobija sa cez usb). tiez je vodotesny a ma podsvietenie na nocne zoskoky. existuju tiez lacnejsie verzie, jedna vsetko ukazuje a nic si nepamata (wave) a druha nic neukazuje len si pamata (tracker).
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Výškoměr - 25. 04. 2008 08:48 Clouseau napsal:
Tak patrně není Barigo jako Barigo.
Mám stejnou zkušenost jako Mezzanine, i moje Barigo ukazuje ve 4000 výšku 4200 metrů a všiml jsem si toho i u jiných lidí. Můžeš mluvit o štěstí, patrně máš nějaký hodně povedený kus
Re:Výškoměr - 29. 04. 2008 11:15 Gondo napsal:
Mám stejnou zkušenost jako Mezzanine, i moje Barigo ukazuje ve 4000 výšku 4200 metrů a všiml jsem si toho i u jiných lidí. Můžeš mluvit o štěstí, patrně máš nějaký hodně povedený kus

Tak v tom případě není nic jednoduššího než při nákupu prostudovat i zkušební protokol. Ten můj vypadá takhle:
a výškoměr ukazuje fakt správně.
Re:Výškoměr - 30. 04. 2008 09:20 Kupoval jsem ho z druhé ruky, i když byl v podstatě nový, používaný asi tři měsíce. Protokol u něj nebyl. Ale moc mě ta nepřesnost netrápí. Projevuje se pouze ve velkých výškách, kde odchylka 200 metrů nehraje prakticky žádnou roli.
Ve výšce otevírání už ukazuje správně
Re:Výškoměr - 02. 05. 2008 17:12 Ahoj,
investovala jsem do Altitracku...sice jsem ze začátku měla depku za tu sumu,ale teď po půlročním užívání vůbec nelituju. Je přesný, spolehlivý, skvěle drží na ruce a hlavně: počítá rychlost volného pádu, pamatuje si sekoky (datum,čas atp.), umí zaznamenávat celý průběh seskoku, který si můžeš zpětně přehrát, takže ne jenom,že víš, kolik máš max. a průměrnou rychlost ve vzduchu,ale i na padáku....no prostě nevidím na něm žádný jiný zápor,než vyšší pořizovací cenu, která se ale v mém případě spokojenosti opravdu vrátila
Re:Výškoměr - 12. 10. 2008 17:36 Na barigo si nemůžu stěžovat.Teď v sobotu v Kolíně nálet a na Barigu 4200m a na Pro tracku 4175.Takže myslím že žádný rozdíl)
Re:Výškoměr - 13. 10. 2008 20:42 Ahoj mám podobný problém. Mám již malou představu a uvažuji o nákupu výškoměru VISO nebo něco podobného stylu. Mohl by mi někdo ze zde přítomných zkušenějších poradit na co vše se u výškoměru zaměřit abych si vybral ten nejlepší? Ale popravdě řečeno, z 99% jsem rozhodnut pro digitální. Prozatím bez pípáku. Díky
Re:Výškoměr - 13. 10. 2008 22:14 Po pravdě řečeno kvůli rozpočtu na přistání jsem Barigo prodal, a pořídil jsem si Neptuna. Nemá to chybu, a když to nekoupíš v čechách tak to vyjde i na rozumnou cenu. Zcela legální dovoz se zaplacením všech poplatků mi vyšel na 4500...
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>