Kombinezy - 02. 09. 2007 19:52Ahoj, existuje nejaky kamenny obchod s vystroji a vyzbroji? Pro nas, staromilce, co si chteji veci nejdrive prohlidnout a osahat...
| | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Gondo
Správce Admin
Re:Kombinezy - 03. 09. 2007 12:37Hausi napsal: Ahoj, existuje nejaky kamenny obchod s vystroji a vyzbroji? Pro nas, staromilce, co si chteji veci nejdrive prohlidnout a osahat... U nás o žádném takovém obchodě nevím, v zahraničí existují. Jsou určité možnosti, např. obchůdek na letišti v Příbrami, který byl ovšem pokaždé, když jsem se tam dostal, zavřený. A také ti nesmí vadit vyšší ceny. Přes internet seženeš vše levněji. Hned jak jsem začal skákat, tak jsem např. v tom obchůdku koupil brýle cca za 700,- s pocitem, že mám pravé paragánské Záhy se na nich začal drolit molitan a po jedné sezóně byly prakticky nepoužitelné. Taky měly skvělou vlastnost, že díky obroučkám nebylo vidět na výškoměr na prsáku ani na uvolňovače. Teď mám brýle z Tesca, které používá hromada skokanů. Mě stály 199,- ale teď už se snad dají sehnat za 99,- Jsou skvělé, nic se jim nedá vytknout. Chci tím jen říct, že nakoupit vše na jednom místě je pohodlné, pokud máš hromadu peněz nazbyt. Nějaké věci se prý dají koupit v obchodě Aviatik http://www.aviatik.cz/, prodejny na letištích většinou mají drobnosti, spotřební materiál - brýle, gumičky apod. Nakupovat se dá samozřejmě přes internet, největší prodejce je zřejmě Gejza - http://www.parashop.cz/
Příspěvek editován: Gondo, v: 08. 09. 2007 18:01
Clouseau
Uživatel •••••
Re:Kombinezy - 03. 09. 2007 14:48V Aviatiku jsem si kupoval v patek helmu arrow a brejle. Neco se tam da koupit, ja se predem emailem poptal jestli maji skladem a pak tam zajel. Helmu jsem nechtel kupovat na www obchode, vyzkousel jsem a koupil...
Re:Kombinezy - 03. 09. 2007 20:03Helmy od Marka si můžeš zkoušet a kupovat přímo u něj,na internetu je to asi spíš jen nabídka modelů,které jsou u něj k mání.Vyzkoušet se to musí.
Astor
Uživatel ••
Re:Kombinezy - 04. 09. 2007 08:09Gondo napsal: Teď mám brýle z Tesca, které používá hromada skokanů. Mě stály 199,- ale teď už se snad dají sehnat za 99,- Jsou skvělé, nic se jim nedá vytknout.
To zní zajímavě... Jak je tam nejlíp najít? Nevšiml jsem si, že by v Tescu měli regál „Potřeby pro parašutisty“
Gondo
Správce Admin
Re:Kombinezy - 04. 09. 2007 09:40Astor napsal: To zní zajímavě... Jak je tam nejlíp najít? Nevšiml jsem si, že by v Tescu měli regál „Potřeby pro parašutisty“ Zkoušel jsem googlit, ale nenašel jsem je. Každopádně lidi je kupovali v různých řetězcích, určitě Tesco, Hypernova a svého času Carrefour. Jsou balené v blistru, vypadají jako sluneční, mají zrcadlový nebo tmavý povrch skel. Na obličeji sedí pomocí "těsnění" z pěnové gumy. V tom blistru je přibalená široká guma pro upevnění okolo hlavy. Nožičky brýlí se pomocí klipsen odepnou, nacvakne se ta guma a paragánské brýle jsou hotové. Za ty prachy skvělé a prakticky nezničitelné, což se rozhodně o drahých "paragánských" brýlích říct nedá.
Hausi
Uživatel ••
Re:Kombinezy - 07. 09. 2007 15:17Hihi, tak ja zacal tema predrazenejma brejlema z Pribrami, co se mi teda po zime rozpadnou, ach jo No ale zpatky k otazce, kdyz by nejakej nestastnik rad kombinezu, doporucte, kde jste treba kupovali vy?
Re:Kombinezy - 15. 01. 2008 22:16Hausi napsal: Hihi, tak ja zacal tema predrazenejma brejlema z Pribrami, co se mi teda po zime rozpadnou, ach jo No ale zpatky k otazce, kdyz by nejakej nestastnik rad kombinezu, doporucte, kde jste treba kupovali vy?
ja mam od KeepFalling a 100% spokojenost
Clouseau
Uživatel •••••
Re:Kombinezy - 16. 01. 2008 21:00Mám už dva dny RW kombinézu od KeepFalling a po všech stránkách můžu jen doporučit. Teda je fakt že jsem s ní ještě neskákal, ale všechno naznačuje tomu, že i v tom bude perfektní