Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
kombinézy na freefly - 10. 08. 2007 18:55 Radek Polák mne požádal, abych sem vložila jeho zprávu:
-------------------------------------

Ahoj parašutisti,
narazil jsem na firmu, která je schopna ušít kombinézy na FF za levný peníz. Jsou ale ochotni je ušít pouze pokud jich bude vetší počet. A proto sháním další zájemce o ušití kombinézy.
Ušili by je ve velikostech přesně na míru, s barvami dle přání. Cena by měla být maximálně do 1500 Kč. Tato nízká cena je podmíněna tím, že budou mít zakázek více ne jen jednu.
Pokud máte někdo zájem o ušití kombinézy, dejte mi vědět na mejl, potřebuji vědět předběžný počet zájemců.

Firma která by to šila sídlí v Přerově. Ušijí testovací kus, který bude možno přímo ve firmě prohlédnout, odzkoušet a případně navrhnout vlastní úpravy a rozhodnout se, jestli ji každý bude chtít ušít nebo ne.
Možná budou ochotni i přijet na vzdálenější letiště kombošky ukázat, změřit míry atd.

Radek Polák
radekpolak85@centrum.cz
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:kombinézy na freefly - 15. 01. 2008 22:14 jej tohle vedet driv a jeste ke vsemu v Přerově
Re:kombinézy na freefly - 16. 01. 2008 08:20 stejne zkus Radkovi napsat a poptat se, jestli chysta podobnou akci znovu. Popravde nemam z toho zadnou zpetnou vazbu, tak nevim, jak to dopadlo a zda byla spokojenost. Za zeptani ale nic nedas